Skoro jasno
16°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Koronavírus znemožňuje Dominike Gottovej rozvod! Nedokáže totiž splniť TOTO!
Zdielať na

Koronavírus znemožňuje Dominike Gottovej rozvod! Nedokáže totiž splniť TOTO!

Archívna reportáž

Po 20 rokoch strávených v bezdetnom manželstve s fínskym hudobníkom Timom Tolkkim sa Dominika Gottová rozhodla konať. Už na jeseň, onedlho po smrti svojho slávneho otca Karla sa vrátila späť do Česka. Tentokrát vraj natrvalo. Všetky jej nasledujúce kroky tomu nasvedčovali.

Dominika Gottová si zariadila v Prahe nový život, v ktorom s problémovým 54-ročným manželom Timom nepočíta. Hoci ten o ňu prišiel aj svojským spôsobom bojovať, neustúpila. Žiadosť o rozvod bola podaná, čakala už len na vytýčenie konania, píše portál Blesk.cz.

Súd v Helsinkách žiadosť o rozvod prijal a už by malo prísť aj k prvému konaniu. To sa ale nebude môcť realizovať a môže za to koronavírus. Presnejšie, prísne opatrenia.

Dominika sa stále len ťažko vyrovnáva so smrťou otca, často za ním chodieva aj na hrob:

​Timo je už pár týždňov v Mexiku, 46-ročná Dominika je zase v Česku. Pre opatrenia nariadené jednotlivými štátmi nie je aktuálne možné, aby sa do Fínska dostali. "Robí mi to veľké starosti, lebo by som ten rozvod už chcela dotiahnuť do konca," zverila sa Blesku Dominika Gottová.

​Hoci je situácia pomerne komplikovaná, Dominika sa nevzdáva. "Spojím sa s fínskou ambasádou a spýtam sa ich, aké sú riešenia. Myslím, že to snáď všetci pochopia, že teraz ani jeden vo Fínsku nie sme a je komplikované sa tam dostať," dúfa Dominika v ústretovosť. Dôležité bude, aby súd konanie odložil na neskôr, keď už bude opäť možné cestovať. Nikto však netuší, kedy to presne bude. Zatiaľ teda ostávajú Dominika a Timo manželmi, hoci by to už azda aj obaja najradšej mali za sebou.

Súvisiace články

Najčítanejšie