Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jasmina odhodila uterák a ukázala sa nahá! TAKÚTO reakciu muža ale nečakala!
Zdielať na

Jasmina odhodila uterák a ukázala sa nahá! TAKÚTO reakciu muža ale nečakala!

Archívna reportáž

Asi žiadna iná slovenská celebrita nevyvádza také pestvá, ako práve Jasmina. Mama malého Sanela je evidentne sama ešte tak trochu dieťaťom a jej fantázia nemá hraníc. Dokázala to už viackrát, v poslednej dobe ale obzvlášť.

Svojich fanúšikov na Instagrame zabáva Jasmina ako asi nikto iný. V deň, keď mal "karanténny" online koncert Rytmus, pridala svoj vlastný. Pri smetiakoch, v príšernom outfite, s ešte horším spevom. Tam to ale neskončilo.

O pár dní na to pridala Jasmina ďalší "koncert". Tentokrát karaoke verziu známeho hitu Diridonda. Opäť doobliekaná hrôza pozrieť.

V skutočnom živote by sa jej iste nestalo to, čo v bláznivom videu:

​A teraz prišiel tretí kúsok. Jasmina v ňom začína naozaj sľubnú scénu. Má na sebe len uterák a tvári sa skutočne zvodne. Spraví pár krokov a pripravená na horúce chvíľky uterák spadne. "V mojej hlave zhodím uterák a on zošalie. V jeho realite je to trošičku inak," napísala k videjku. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

V mojej hlave zhodim ručnik a on zošalie? V jeho realite je to trolinku inak?‍♀️ @milanwtf

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Šokujúce je, čo sa udeje po tom, ako stojí domnelo nahá Jasmina pred mužom sediacim na gauči. Namiesto toho, aby "zošalel" od túžby, ako napísala Jasmina, začne zvracať. Na gauči totiž nesedí jej manžel Patrik, ale jej rovnako bláznivý kamarát Milan. Okrem iného sa vyznačuje aj tým, že je homosexuál, na čo Jasmina vtipne narážala. Obaja si dokážu zo seba poriadne vystreliť, dokázali to aj predtým. Vo všetkých Jasmininých vtipných videách je to totiž práve Milan, kto jej robí garde.

Súvisiace články

Najčítanejšie