Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dominika Gottová sa bojí o život mamy! Koronavírus udrel priamo v jej blízkosti!
Zdielať na

Dominika Gottová sa bojí o život mamy! Koronavírus udrel priamo v jej blízkosti!

Archívna reportáž

Kritická situácia v domovoch dôchodcov naberá v Českej republike na obrátkach. Nevyhla sa jej aj jedna z inštitúcií na Vysočanoch, kde býva matka Dominiky Gottovej, Antónie Zacpalová (85).

Svoje 85. narodeniny tak v piatok, 27. marca, oslávila matka najstaršej dcéry Karla Gotta v karanténe, za dverami svojho príbytku. Medzi zamestnancami zariadenia pre seniorov je údajne osoba nakazená koronavírusom.

Denníku blesk.cz to povedala samotná Antónia Zacpalová, ktorá je podľa jej slov v karanténe už dva týždne a jedlo jej pracovníci domova nosia priamo do bytu. Rovnako sú zakázané návštevy rodinných príslušníkov, či iné organizované podujatia v rámci domova. „Počula som , že jeden z tých ľudí, ktorí tu pracujú, je tiež chorý na koronavírus. Ale neviem podrobnosti,“ povedala bývalá partnerka Karla Gotta v telefonickom rozhovore.

S obľúbeným spevákom Karlom Gottom sa lúčilo množstvo jeho obdivovateľov v Česku aj na Slovensku:

Pani Zacpalová má však pre tieto nariadenia pochopenie. „Ten vírus je pre nás nebezpečný, a tak to musíme teraz vydržať! Dominika a moji priatelia mi k piatkovým narodeninám zablahoželali cez telefón. Vedenie domova mi prišlo blahoželať rovno na izbu, bolo to od nich veľmi milé,“ dodala a zároveň poďakovala za dodatočné gratulácie.

Dominika vraj pre mamu tiež chystá osobné gratulácie, samozrejme, až keď to situácia dovolí. Údajne plánuje uskutočniť posedenie v maestrovej obľúbenej reštaurácii, kde sa svojho času spolu s Dominikou stretávali. „Tak to sú skvelé správy, už sa veľmi teším,“ okomentovala to pani Antónia.

Súvisiace články

Najčítanejšie