Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najstarší syn Beckhamovcov strieda priateľky ako ponožky! K TEJTO sa ale nasťahoval!
Zdielať na

Najstarší syn Beckhamovcov strieda priateľky ako ponožky! K TEJTO sa ale nasťahoval!

Archívna reportáž

Brooklyn Beckham, najstarší syn Davida a Victorie Beckhamovcov, je už pomaly povestný sukničkár, hoci má len 21 rokov. Už od pätnástich strieda priateľky ako na bežiacom páse, so žiadnou nevydržal dlhšie, ako pár mesiacov. Teraz sa to ale možno zmení.

Hoci mladý Beckham ani zďaleka nezdedil otcovu krásu, predsa je pre dievčatá zjavne veľkým ťahákom. Jednak je z bohatej rodiny, no aj sám si už dokáže zarobiť - ako príležitostný model.

Pri jeho novej priateľke by však nemusel mať ani cent a aj tak by sa o budúcnosť potenciálnej rodiny nemusel obávať. Nicola Peltz je totiž milionárskou dcérou, píše portál Mirror.

Rodina Beckhamovcov sa javí byť úplne dokonalá:

Randia spolu len od februára, no evidentne je spolu Brooklynovi a 25-ročnej Nicole dobre. Karty v tomto prípade zamiešal tak trochu aj koronavírus, pre ktorý sa Brooklyn musel rozhodnúť, či sa vráti k rodičom do Veľkej Británie, alebo ostane v USA so svojou novou láskou. Podľa fotiek z Nicolinho Instagramu sa rozhodol.

Na Instagrame označila Nicola Brooklyna za spriaznenú dušu, on ju za svoje dievča na život:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

soulmate

Príspevok, ktorý zdieľa nicola (@nicolaannepeltz),

Brooklyn sa nasťahoval do jej luxusného bytu v New Yorku a nemenovaný zdroj z ich blízkeho okolia tvrdí, že tento vzťah môže mať budúcnosť. "Pre Brooklyna je to obrovský krok, ale dosť jasne cíti, že ona by mohla byť tá pravá," prezradil zdroj.

Brooklyn pridal ešte silnejšie vyznanie, doslova sľub:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I promise to always take care of you and to love you with all my heart ❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa bb (@brooklynbeckham),

Mladí milenci by zrejme spravili radosť aj svojim rodičom. Konkrétne cieľavedomá Victoria Beckham by si vedela predstaviť dcéru multimilionára ako nevestu. Nicola ale nie je len dedička, je aj herečka, ktorá si zahrala napríklad vo filme Transformers. "Nicolou je nadšená celá rodina Beckhamovcov. David aj Victoria dali Brooklynovi jasne najavo, ako veľmi sa im páči," tvrdí nemenovaný zdroj. Teraz je už len na mladom páre, či skrotia Brooklynovu prelietavosť.

Súvisiace články

Najčítanejšie