Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Jeho syn spáchal samovraždu, teraz sa Dalibor Janda bojí o dcéru!
Zdielať na

Jeho syn spáchal samovraždu, teraz sa Dalibor Janda bojí o dcéru!

Archívne video

Český spevák Dalibor Janda robí radosť fanúšikom jeho jedinečného "chrapľáku" už vyše štyridsať rokov. On sám ale zažil v živote chvíle, keď radosť úplne zmizla. V roku 2003 prišiel o syna, vtedy 21-ročného Dalibora Jandu ml.

Mladý muž sa rozhodol ukončiť svoj život skokom z neslávne známeho Nuselského mostu v Prahe, prezývaného tiež "most samovrahov". "Keď človek príde o potomka, je to akoby prišiel o kus seba. Je to krutý trest," vyjadril sa spevák, ktorý sa už nikdy nedozvedel, čo bolo príčinou tragického rozhodnutia.

Manželstvo Dalibora Jandu krutú ranu ustálo, držala ich ešte dcéra Jiřina Anna. Teraz má ale 67-ročný spevák obrovský strach aj o ňu, píše portál Blesk.cz.

Tento hit Dalibora Jandu poznajú iste všetci:

Jiřina absolvovala pred pár týždňami náročnú operáciu brucha. V nemocnici strávila 17 dní, zjavne nešlo o jednoduchý zákrok, hoci presnejšie špecifikovať diagnózu nechceli. "Bolo to veľmi náročné. Bolo to dosť na hrane a som strašne rada, že som na tom lepšie. Nechcem to verejne pitvať, som dosť poverčivá," povedala k diagnóze samotná Jiřina.

Mylnú informáciu o tom, žeby išlo o slepé črevo vypustil do sveta jej otec Dalibor, keď sa v televízii preriekol. Mal skutočne veľký strach, žeby sa mohlo stať niečo vážne. No obavy stále trvajú, nakoľko 31-ročná Jiřina má totálne oslabenú imunitu. Nesmie chodiť ani von, koronavírus by mohol byť v jej prípade obrovským problémom. "Ani nechodím von. Vôbec mi to neodporúčali, pretože tri týždne som bola v nemocnici na silných antibiotikách," povedala s rešpektom Jiřina. Otca iste aspoň tento zodpovedný prístup teší.

Súvisiace články

Najčítanejšie