Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Definitívny koniec?! Ohrdnutý muž Dominky Gottovej priznal nový vzťah!
Zdielať na

Definitívny koniec?! Ohrdnutý muž Dominky Gottovej priznal nový vzťah!

Archívna reportáž

Ako na hojdačke. Zdalo by sa, že fínsky hudobník Timo Tolkki nevie, čo chce. Pred pár mesiacmi mal údajne aférku, po ktorej Dominike Gottovej praskli nervy a odsťahovala sa z Fínska do rodnej Prahy. Potom Timo došiel a začal o ňu bojovať. Teraz je zase všetko inak.

Dominika Gottová sa zaprisahala, že Timovi už ďalšiu šancu nedá. Hoci sa v podobnej situácii, keď chcela opustiť manžela, ocitla už viackrát, tentokrát sa zdá, že je to vážne.

Už takmer päť mesiacov obehlo od chvíle, čo sa Dominika rozhodla pre radikálny krok, v ktorom ju vraj podporoval aj jej zosnulý otec Karel. Presťahovala sa z Fínska do Prahy, opustila manžela a začala nový život.

Karel Gott si želal, aby si dala Dominika život do poriadku:

Netrvalo dlho a Timo priletel za svojou manželkou, aby sa pokúsil napraviť pokazené. Zvolil však taký prístup, ktorým Dominiku znechutil ešte viac. Po viacnásobnom odmietnutí to Timo napokon vzdal, no nebol by to on, ak by všetko prebehlo len medzi nimi a v slušnosti. Neodpustil si na záver poznámku, že Dominika dopadne podľa neho ako jej mama, teda bude sama.

Ktovie, či v strachu, aby sa jeho slová nenaplnili, sa rozhodol sadnúť do lietadla, odletieť do Mexika a o pár dní nato priznať vzťah. Mladá juhoamerická kráska Ingrid Bell vzťah s Tolkkim potvrdila aj na Facebooku. "Mám byt v Prahe, ale je nepravdepodobné, žeby som sa tam tak skoro vrátil," napísal s jasným odkazom Timo. Ak je cieľom provokovať Dominiku, tá je vraj pokojná,Timovi želá veľa šťastia.

Súvisiace články

Najčítanejšie