Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Meghan je späť v šoubiznise! Dostala TAKÝTO džob!
Zdielať na

Meghan je späť v šoubiznise! Dostala TAKÝTO džob!

Archívna reportáž

Už len pár dní delí Meghan a Harryho od definitívnej slobody. V službách monarchie sú len do 31. marca, potom si už môžu robiť čo chcú. A Meghan má jasnú predstavu o svojej budúcnosti.

Meghan Markle bude vždy v prvom rade herečka, minimálne čo sa týka lásky k popularite. Večný hollywoodsky úsmev, večierky s hereckými hviezdami, titulky magazínov - všetko, čo má Meghan rada.

Harryho 38-ročná manželka sa netají tým, žeby sa rada vrátila pred kamery. Nepochybne sa jej to časom aj podarí, mať vo filme členku kráľovskej rodiny by iste pritiahlo pozornosť.

Začiatok januára šokovali Meghan  a Harry celý svet:

Zatiaľ sa ale herecká príležitosť nenaskytla, no prvá lastovička priletela. Meghan podpísala spoluprácu s kanálom Disney+, ktorému prepožičala svoj hlas v dokumente Elephant, teda slon. Pre prírodopisný program o putovaní slonov načítala sprievodný komentár. Nie je to síce super rola, no nepochybne bola dobre zaplatená.

Disney kanál angažuje pravidelne superhviezdy, aktuálne sa okrem Meghan pochválili aj angažovaním Natalie Portman. "Dva nové filmy, dve nezabudnuteľné cesty. Začnite sledovať Slona nahovoreného Meghan, vojvodkyňou zo Sussexu, a Útes delfínov s hlasom Natalie Portman," ohlásili novinky na Instagrame programu Disney.

Špekuluje sa, či jej túto prácu nevybavil priamo Harry. Ešte minulý rok mal totiž stretnutie s riaditeľom Disney+ kanálu a nenápadne mu pripomenul, že jeho žena sa venuje aj dabingu. Je možné, že už čoskoro príde aj väčšia rola a Meghan sa tak splní sen. Pred vydajom totiž príliš vody v Hollywoode nemútila, známou bola v podstate len zo seriálu Kravaťáci.

Súvisiace články

Najčítanejšie