Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Speváčka Pink sa v karanténe opila a TOTO si spôsobila!
Zdielať na

Speváčka Pink sa v karanténe opila a TOTO si spôsobila!

Archívna reportáž

Americká speváčka Pink (40) sa nikdy neprezentovala ako "dámička", skôr je to baba do voza i do voza. Mnohí práve túto jej črtu považujú za sympatickú, ale to, čo urobila posmelená alkoholom, doma určite neskúšajte!

Ako speváčka Pink priznala, dlhé dni v karanténe si občas okorení nejakým tým pohárikom, či dvoma. A nie vždy to dopadne podľa jej predstáv.

Mama dvoch detí vedie od vypuknutia vírusu v USA na svojom Instagrame videodenník z domácej karantény. To nie je v posledných dňoch na sociálnych sieťach nijaká zvláštnosť. Avšak nedávno uverejnila video, kde sa spovedá fanúšikom zo svojich hriechov z predošlého večera. „Keď pijem alkohol, dostanem vždy naozaj úžasné nápady a práve včera som jeden dostala. Ostrihám si vlasy! Prečo som doteraz za to platila druhým ľudom?“ pýta sa samej seba speváčka v nálade "po opici".

Aj v pesničke Raise Your Glass spieva o zdvíhaní pohárikov:

Pink sa totiž vyjadrila, že odkedy je zavretá doma, popíjanie sa stalo v ich domácnosti športovou aktivitou. Jej manžel Carey Hart (44), s ktorým má dcéru Willow (8) a syna Jamesona (3), sa pre niekoľkým dňami nechal tiež zvečniť s holiacim strojčekom v rukách. Na hlave sa mu skvel naozaj extravagantný zostrih.

Kevin Hart a jeho zostrih na "prodigyho":

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We’ve lost it. But we’re together! AT HOME

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink),

Fanúšikom na konci odkázala svoje posolstvo: „Ostaňte v bezpečí. Ostaňte doma. Ostrihajte si vlasy! Do čerta s tým!“ Koľkí diváci sa od speváčky inšpirujú sa odrazí možno aj na online predaji pokrývok hlavy. V každom prípade jej fanúšikovia veľmi fandia a milujú speváčkin zmysel pre humor. Svedčia o tom aj ich reakcie pod príspevkom: „Si parádna! Toto je dôvod, prečo toto dievča tak zbožňujem! Je skutočná, ako nikto iný zo šoubiznisu. Užila som si tvoje video!“ ospevuje popovú speváčku jeden fanúšik. Ďalší sa pridávajú: „Je to moja spriaznená duša!“ či „Má úžasnú osobnosť!“

Takto sa Pink priznala k svojmu činu z predošlého večera:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Quarantine diaries

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink),

Kaderníčka teda zo speváčky asi nebude, len ostáva dúfať, že sa nerozhodne na vlastnej koži vyskúšať aj iné povolania. Ktovie, ako by dopadla v jej rukách operácia srdca či stavba mrakodrapu.

Súvisiace články

Najčítanejšie