Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pred rokmi jej otec odhryzol netopierovi hlavu. Dnes je v rizikovej skupine!
Zdielať na

Pred rokmi jej otec odhryzol netopierovi hlavu. Dnes je v rizikovej skupine!

Archívna reportáž

Dcéra legendárneho Ozzyho Osbourna (71) známeho zo skupiny Black Sabbath, oroduje za svojho otca. Ten s podlomeným zdravím trávi čas v karanténe spolu s manželkou Sharon (67). Kelly Osbourne (35) sa totiž obáva, že by sa jej milovaný otec mohol nakaziť koronavírusom.

Keby len spevák tušil, že netopiere prenášajú nebezpečný vírus, možno by si odpustil legendárne odhryznutie hlavy jednému z nich na svojom koncerte v roku 1982.

Anglická speváčka a televízna osobnosť Kelly Osbourne  sa v súvislosti so šírením koronavírusu bojí o svojich rodičov a vyzvala ľudí, aby zostali doma a nikam nechodili. Na svojom profile na sociálnej sieti vytvorila hashtag #StayHomeForOzzy, v preklade zostaňte doma kvôli Ozzymu.

Už minulý rok skončil Ozzy v nemocnici kvôli komplikáciám prí chrípkovom ochorení:

​Takto prosí Kelly za svojich rodičov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I wish there was something I could say to comfort you all. Some wisdom I could drop on you to relive you from the fear that surrounds us all right now. The truth is I am scared too. Both of my parents are high risk especially my dad. If I would have known 3 weeks ago when I sent them off to panama that that was gonna be the last time I got to hug and kiss them for a while… I would have held on a little longer. However these are the sacrifices we must make. I stay home for my mum and dad. If you don't have anyone to stay home for I beg you #StayHomeForOzzy help put a smile on my dads face while he is in quarantine by posting a pic of your best Ozzy impersonation and #StayHomeForOzzy I love you all ?

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Osbourne (@kellyosbourne),

"Pravda je taká, že aj ja sa bojím. Obaja moji rodičia sú v rizikovej skupine, najmä môj otec. Keby som pred troma týždňami, keď som ich poslala do Panamy, vedela, že to bude naposledy, čo ich budem môcť objať a pobozkať na nejaký čas, bola by som s nimi o niečo dlhšie. Musíme to však vydržať. Som doma kvôli mojej mame a otcovi. Ak nemáte nikoho, pre koho by ste mali zostať doma, prosím vás, #zostaňte doma kvôli Ozzymu," napísala 35-ročná dcéra Ozzyho a Sharon Osbournovcov.

Mama I´m coming home je jedna z najznámejších piesní legendárneho speváka:

​Kelly Osbourne účinkovala spolu s rodinou v reality show Osbournovci (2002 - 2005), ktorá v roku 2002 získala cenu Primetime Emmy. Súťažila v tanečnej show Dancing with the Stars, kde sa umiestnila na tretej priečke. Na konte má dva štúdiové albumy - Shut Up (2002) a Sleeping In The Nothing (2005). Vyskúšala si aj moderovanie či úlohu porotkyne v súťažiach ako America's Next Top Model alebo RuPaul's Drag U. V období 2010 až 2015 účinkovala v relácii Fashion Police.

Súvisiace články

Najčítanejšie