Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ed Sheeran je šéf roka! TOTO spravil pre svojich zamestnancov!
Zdielať na

Ed Sheeran je šéf roka! TOTO spravil pre svojich zamestnancov!

Archívna reportáž

Rusovlasý spevák opäť potvrdil svoj imidž dobráka a zamestnancov svojho podniku nenechá v ťažkých časoch v štichu. O svoje peniaze neprídu a dokonca ich vraj požiadal, aby si zatiaľ našli inú prácu.

Po tom, čo spevák v decembri 2019 oznámil, že si dáva hudobnú prestávku, sa v týchto ťažkých časoch pripomenul svojim fanúšikom naozaj štedrým skutkom.

Keď sa 29-ročný multitalent minulý rok v zime oženil a ukončil svoje megaturné Divide Tour, oznámil svojim fanúšikom šokujúcu správu. Spevák si totiž doprial kariérnu prestávku na dobu neurčitú. Táto doba síce ešte plynie, no podľa denníka The Sun, Eda nenechala situácia s koronavírusom chladným a zasiahol.

Aktuálny hit I Don´t Care si Ed zaspieval aj s kolegom Justinom Bieberom:

Ed Sheeran totiž vlastní v luxusnej londýnskej štvrti Nothing Hill podnik s názvom Bertie Blossom. Ten musel byť kvôli prísnej karanténe zatvorený a s ním by prišlo o svoj príjem aj jeho desať zamestnancov. Avšak Ed sa rozhodol, že im nesiahne ani na jediný cent a všetci budú svoje výplaty dostávať v plnej výške aj naďalej.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Brb x

Príspevok, ktorý zdieľa Ed Sheeran (@teddysphotos),

„Ed im dokonca navrhol, aby si našli zatiaľ inú prácu, alebo išli pomáhať ako dobrovoľníci v tejto kríze britskému obyvateľstvu,“ povedal pre The Sun zdroj z okolia speváka a dodal, že spevák zároveň nemieni nikoho prepúšťať. Po odznení hrozného vírusu sa vraj môžu všetci zamestnanci tešiť na veľkú spoločnú párty. „Je to úžasné, že Ed svojich zamestnancov takto upokojil. Niekto si povie, že veď on si to môže dovoliť, ale častokrát tí najbohatší bývajú tí najlakomejší. To ale nie je Edov prípad,“ dodal zdroj. Majetok mladého speváka sa totiž odhaduje až na 200 miliónov.

Edova reštaurácia v Londýne:

Britské podniky museli na príkaz vlády zavrieť svoje brány už od minulého týždňa a to by malo trvať až do odvolania. K 25. marcu si v Anglicku vyžiadal koronavírus už 465 obetí.

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie