Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ako 47-ročná sa stala prvýkrát matkou, teraz sníva Sklenaříkova o ďalších deťoch!
Zdielať na

Ako 47-ročná sa stala prvýkrát matkou, teraz sníva Sklenaříkova o ďalších deťoch!

Archívna reportáž

Slovenská modelka Adriana Sklenaříková dosiahla v živote v podstate všetko, čo si vysnívala. Stala sa svetoznámou modelkou, zahrala si aj vo filmoch, našla životnú lásku a napokon sa aj stala matkou. Dcérka sa jej narodila vo veku, keď tomu už väčšinou ženy nedávajú šancu.

Adriana Karambeau Sklenaříková bola síce 13 rokov vydatá za futbalistu Christiana Karambeaua, no vtedy sa ešte chcela venovať skvelo rozbehnutej kariére. Manželstvo v roku 2011 krachlo, no už onedlho našla šťastie po boku 64-ročného arménskeho podnikateľa Arama Ohaniana.

V auguste 2018 sa páru narodila dcéra Nina, no predtým si ešte prešla modelka trpkou skúsenosťou potratu. Aj preto dcérku berie ako zázrak a tvrdí, že až jej narodením začala skutočne žiť.

Takto svet obletela správa o Adrianinom rozvode:

Adriana sa následne vyslovila, žeby mala rada ešte jedno dieťa, no vek už hrá proti nej, píše portál Blesk.cz. A tak si povedala, že chce deti rovno tri. "Čo sa týka môjho rozhodnutia, rada by som si adoptovala naraz tri deti. Chcem podniknúť potrebné kroky," prezradila modelka. Dodala, že jej manžel až taký nadšený nie je, predsa len, je už v dôchodcovskom veku.

Adrianu teda čaká presvedčivé prehováranie. "Je pravda, že sme mali dieťa veľmi neskoro. Môj muž má 64 rokov. Z toho jediného mám strach, že keď tu už raz nebudeme... Preto si hovorím, že deti budú spolu a to ma upokojuje," hovorí o svojich dôvodoch krásna Adriana.

Súvisiace články

Najčítanejšie