Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Muž Gottovej dcéry útočí na citlivé miesta. TAKTO dopadneš, odkazuje Dominike!
Zdielať na

Muž Gottovej dcéry útočí na citlivé miesta. TAKTO dopadneš, odkazuje Dominike!

Archívna reportáž

Dcéra českého slávika si pomaly zvyká na svoj nový pražský príbytok. V rodnom Česku sa snaží všemožne zapadnúť a žiť pokojný život. To jej však evidentne nedopraje jej fínsky manžel Timo Tolkki (54)

Prečo by inak posielal dcére zosnulého speváka nepríjemné odkazy cez médiá, navyše v čase, keď potrebuje skôr jeho podporu.

Podľa portálu expres.cz sa Timo údajne vyjadril, že s Dominikou si pravidelne píšu a snažia sa dať svoje vzťahy do poriadku. No vraj sa kvôli koronavírusu nemôže dostať do Českej republiky.

S Dominikiným otcom, Karlom Gottom sa v októbri 2019 navždy rozlúčilo tisíce fanúšikov:

​Toto tvrdenie ale prichádza iba z jeho strany, a či Dominika Gottová naozaj túži po jeho prítomnosti v Česku je otázne. Naposledy sa totiž na túto tému vyjadrila, keď sa jej začiatkom marca ozval s ponukou na spoločné bývanie. „Už ma s tým unavuje. Ja s ním nechcem žiť,“ tvrdila vtedy Dominika.

​Teraz jej ohrdnutý manžel otočil, a o budúcnosti meastrovej dcéry sa vyjadruje nepekne. Dokonca sa k tomu neštíti zneužiť aj osud jej matky. „Je mi jej veľmi ľúto. Bola vždy plná života, ale myslím si, že skončí ako jej matka. Bude žiť sama po zvyšok svojho života. Som si istý, že sa jej to stane. Ja som na ňu čakal niekoľko mesiacov, ale povedal som jej, že viac už nemôžem čakať,“ odkazuje fínsky hudobník, ktorý si v ďalekom Mexiku, kde sa momentálne nachádza, údajne našiel aj novú partnerku.

Súvisiace články

Najčítanejšie