Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Harry úprimne o kríze v rodine! TOTO je príčina rozbrojov ešte pred Meghan!
Zdielať na

Harry úprimne o kríze v rodine! TOTO je príčina rozbrojov ešte pred Meghan!

Archívna reportáž

Azda všetci sa domnievajú, že sa ochladnutím vzťahov medzi bratmi Williamom a Harrym je Meghan. Lepšie povedané, až od chvíle, čo sa stala Harryho manželkou. Zdá sa, že to tak celkom nie je, medzi bratmi údajne bolo napätie už pred jej príchodom na scénu.

Princ Harry pred pár dňami naletel ruským zabávačom, ktorí ho presvedčili, že telefonuje s aktivistkou Gretou Thunberg. Princ sa v uvoľnenom rozhovore s falošnou Gretou pomerne úprimne rozrozprával. V niektorých odpovediach sa dá čítať viac, ako možno chcel prezradiť, píše portál The Mirror.

Naznačil, že medzi ním a jeho bratom, budúcim kráľom, to škrípalo už pred príchodom jeho manželky Meghan. Začalo to vraj už v roku 2015.

Harry sa prednedávnom stretol s hudobníkom Bon Jovim:

Práve v tom roku opustil Harry armádu. No zanechalo to na ňom stopy, pozitívne, ako tvrdí. "Bol som desať rokov v armáde, takže som normálnejší, ako by si moja rodina priala veriť," povedal Harry falošnej Grete. Prácu v uniformne mal veľmi rád, veľmi ťažko sa zapájal späť do civilného života. Vždy dúfal, žeby sa mohol živiť niečím prospešným, hoci na prvý pohľad obyčajným, ako napríklad hasič.

Z toho vyplýva, že sen, ako uniknúť zviazanému životu pod kráľovskou korunou, mal zrejme už dávno. Zdroj blízky kráľovskej rodine tvrdí, že William dával bratovi pocítiť, kto je právoplatným následníkom trónu. "Harry ale vždy hľadal dôkazy, že k nim patrí, no už čoskoro všetko, čo videl, boli podľa neho len znamenia, že nie je potrebný. Mal poslúchnuť otca a ostať v armáde. Opustiť ju bolo to najhoršie, čo spravil," hovorí zdroj priamo z kensingtonského paláca.

Nepochybne k ochladeniu vzťahov ale prispelo januárové rozhodnutie Harryho a Meghan oslobodiť sa spod jarma povinností voči monarchii. Pre Williama to bola priam urážka tejto starej a vznešenej inštitúcie. Aj na poslednom oficiálnom vystúpení vojvodov zo Sussexu bolo zjavné, že medzi bratmi už srdečný vzťah nie je. Otázne je, čo s bratskou láskou spraví situácia, ak sa stane William pre koronavírus predčasne kráľom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie