Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Oliver Andrásy mal po návrate z dovolenky horúčky! No aj tak kritizuje nosenie rúšok!
Zdielať na

Oliver Andrásy mal po návrate z dovolenky horúčky! No aj tak kritizuje nosenie rúšok!

Archívna reportáž

Na skutočne dramatický zážitok sa zmenila pôvodne zamýšľaná romantická dovolenka po najkrajších ostrovoch Indického oceánu. Humorista Oliver Andrásy ešte pred pár dňami netušil, či sa mu vôbec podarí dostať sa domov.

Obrovskú výletnú loď Costa Mediterranea totiž odmietli prijať niektoré prístavy a tak Andrásymu s manželkou hrozilo, že nestihnú let domov. Napokon ich prijal ostrov Réunion a mohli sa tak, síce komplikovanejšie, ale predsa, vrátiť cez Viedeň na Slovensko skôr, ako sa zavreli hranice okolitých štátov.

Od soboty je Oliver Andrásy šťastlivo doma v karanténe, no nie je to len preto, že je povinná, píše portál blesk.cz. Zabávača totiž trápili vysoké teploty, ktoré sú pre COVID-19 typické.

Takto dokáže Andrásy už roky baviť publikum:

Sám Andrásy to ale vidí inak. Počas cesty som mal zvýšenú teplotu, predpokladám, že som prechladol z klimatizácie. Trvalo to jeden a pol dňa, potom to prešlo. Takže ak to bol koronavírus, tak mal veľmi jemný priebeh. Ale myslím, že to bolo len prechladnutie, bežná viróza," povedal o podozrivých príznakoch Andrásy. V každom prípade ostáva zodpovedne doma a nahlásil sa aj svojej všeobecnej lekárke.

Čo je už menej zodpovedné, je bavičov názor na rúška. "Prosím, všetkých kolegov - moderátorov, aby nebláznili a v pri moderovaní a rozhovoroch v televíznom štúdiu nepoužívali rúško. Vyzerá to príšerne a to už nehovorím o tom, že ja im vôbec nerozumiem, lebo nevidím ústa," apeloval na moderátorov a redaktorov, no veľa fanúšikov si tým nezískal. Oponovala mu aj Wanda Hrycová, ktorá jasne vysvetlila, čo tým predovšetkým televízne tváre sledujú: "Žiaľ, stále je veľa ľudí, ktorí sa v rúšku chodiť hanbia. Ak tomu môžu tí moderátori aspoň trošku pomôcť tým, že idú príkladom, nech v tom aj spievajú".

Súvisiace články

Najčítanejšie