Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
A je to tu! Jasmina ukázala Sanela aj s VEĽKOU novinou!
Zdielať na

A je to tu! Jasmina ukázala Sanela aj s VEĽKOU novinou!

Archívna reportáž

V živote každého človeka je viacero míľnikov, ktoré sú neopakovateľné. Mnoho z nich zažije ešte ako dieťa a na viacero si ani nebude pamätať. Zato rodičia na to nezabudnú - pri prvom zube aj preto, že je neraz spojený s poriadnou skúškou nervov.

Syn Jasminy a Patrika Vrbovských bude mať pomaly osem mesiacov. To je čas, keď sa detičky nielen rozbiehajú po štyroch do priestoru, ale stávajú sa z nich aj malí "trhači". Hoci na to nie sú presne stanovené termíny, práve v období okolo 7. mesiaca už má väčšina detí prvý zúbok vonku.

Obvykle je tým prvým zúbkom dolná jednotka a ani malý Sanel nie je výnimkou. Hrdá mamička sa tým ihneď pochválila.

Rytmus pred časom rozdával rodičom dobré rady:

Jasmina pridala fotku, akú má uloženú asi každá mamička. Rozkošný biely zúbok, po ktorom sa to už obvykle začne  "sypať". K takej fotke ozaj netreba nič viac pridať a srdiečka sa sypú. Komentárov pribudla kopa, ale za všetky hovorí jeden: "Ani sa nenazdáte a pôjde do školy". S tým sa dá len súhlasiť, veď Sanel sa len "pred chvíľou" narodil a už je z neho veľký chlapček.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Rodjeno moje♥️

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Či rast prvého zúbku sprevádzajú aj litre slín, či hodiny plaču, žužlania pästičiek a podráždenosť, to už Jasmina neprezradila. Ale ako zatiaľ vždy svorne s Rytmusom tvrdili, Sanel je vraj mimoriadne spokojné a pokojné dieťatko.

Súvisiace články

Najčítanejšie