Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tak TOTO prestrelila! Speváčka a influencerka prosí verejnosť o odpustenie!
Zdielať na

Tak TOTO prestrelila! Speváčka a influencerka prosí verejnosť o odpustenie!

Archívna reportáž

Optimizmus a nadhľad je v každej životnej situácii nepopierateľne potrebný. No ak niekomu svieti na sociálnej sieti vyše 38 miliónov fanúšikov, treba poznať určité mantinely a v čase svetovej pandemickej krízy sa vyjadrovať nanajvýš zodpovedne.

V čase, keď svet potrebuje, aby sa ľudia správali disciplinovane a dodržiavali domácu karanténu je nutné, aby sa vplyvné osobnosti vyjadrovali rozumne. Hviezda Disney kanálu, Vanessa Hudgens (31) tentokrát šliapla poriadne vedľa.

Americká herečka známa tiež z tínedžerského muzikálu High School Musical, sa vo svojom live videu popri návode na make up "odborne" vyjadrila aj na tému koronoavírus. Na pripomienku fanúšika, že podľa americkej vlády by mohli opatrenia trvať až do júla, iba arogantne odvrkla: „Ehm, jasné, až do júla.. Je mi to ľúto, ale znie mi to ako kopa hlúpych rečí. Je to vírus, chápem to. Mám rešpekt. Ale zároveň si hovorím, že aj keby to každý chytil, tak čo. No áno, ľudia by umreli, je to strašné, ale to sa dá predsa očakávať“.

Vanessin hit Say Ok sme pred 11 rokmi počúvali aj v našich končinách:

Asi ani vo sne jej nenapadlo, akú lavínu touto poznámkou spustí. Ľudia ju upozornili na fakt, že v Paríži či v Londýne sú rovnako ignorantskí ľudia ako ona, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Jeden fanúšik to vyšperkoval hashtagom #psychopatka. 

Herečka neskor na sociálnej sieti uznala, že ona sama je doma v karanténe:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Lock down. Playing with makeup. Lol as always

Príspevok, ktorý zdieľa ?Vanessa Hudgens? (@vanessahudgens),

Na druhý deň v ďalšom live príbehu ospravedlňovala. „Včera som urobila live video, počas ktorého som povedala veci, ktoré boli úplne vytrhnuté s kontextu. Je to šialená doba. Pozrite sa na mňa, som doma v karanténe a dúfam, že to isté robíte aj vy,“ vysvetľovala situáciu herečka, snažiac sa zachrániť zvyšky svoje reputácie.

Súvisiace články

Najčítanejšie