Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hviezda z Teórie veľkého tresku priznala nebezpečný zlozvyk! Robíte TO aj vy?!
Zdielať na

Hviezda z Teórie veľkého tresku priznala nebezpečný zlozvyk! Robíte TO aj vy?!

Archívna reportáž

V časoch hrozby koronavírusu sa dokola opakujú všetky potrebné opatrenia, ktoré by mal človek robiť, aby sa ochránil. Penny z Téorie Veľkého tresku, teda americká herečka Kaley Cuoco (34), však odhalila niečo, čo možno ani nemala v pláne.

Kaley Cuoco sa vo videu svojej pravidelnej insta relácie s názvom Cup Of Cuoco zverila fanúšikom, ako sa pasuje s aktuálnou domácou karanténou. Keďže natáčanie filmu Flight Attendant, v ktorom hra hlavnú úlohu, sa prerušilo, čas trávi doma v pyžame, sledovaním seriálov so svojou sestrou Briannou.

Herečka popri zamýšľaní sa nad situáciou nechtiac „bonzla“ na svojho manžela, Karla Cooka (29), celkom chúlostivú vec. Jej muž si podľa jej slov veľmi slabo umýva ruky, a tak mu podľa jej vlastných slov musela vstúpiť do svedomia.

Pozrite si najlepšie scény Penny a Sheldona zo seriálu TBBT:

„Je to všetko o umývaní si rúk, aspoň tak to bolo povedané. Je pritom vtipné, že je to pre ľudí novinka. Prečo je to tak šokujúce?“ čuduje sa vo svojom videu Kaley nad znovuobjavením umývania si rúk. „Ale Karl ma uistil, že si umýva ruky poriadne. No neviem, budem ho musieť kontrolovať,“ dodáva so žmurknutím oka Kaley. Je seriálová kolegyňa Bernadette, ktorá sa venuje mikrobiológii, by mu určite veľmi odborne vysvetlila čo všetko sa na jeho rukách nachádza.

Kaleyin instavlog s názvom Káva v karanténe:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Coffee in Quarantine!

Príspevok, ktorý zdieľa Kaley Cuoco (@kaleycuoco),

Avšak aj seriálová Penny má jeden veľký zlozvyk. Pri pri natáčaní predošlej časti vlogu si uvedomila, že si nevedomky stále chytá tvár, len čo položí kávu z ruky. „Všimli ste, koľkokrát sa chytíte tváre odkedy vám bolo povedané, aby ste sa tváre nedotýkali?“ kladie si rečnícku otázku Kayley. Dobrými radami ako bojovať proti koronavírusu sú sociálne siete doslova preplnené. Kaley sa aj takouto uvoľnenou formou snaží ľudí motivovať k zvýšenej starostlivosti o svoje zdravie a hygienu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie