Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Strach celebrít pred koronavírusom! Jasmina priznala, ČOHO sa najviac bojí!
Zdielať na

Strach celebrít pred koronavírusom! Jasmina priznala, ČOHO sa najviac bojí!

Archívna reportáž

Potvrdený koronavírus o hollywoodskej superhviezdy Toma Hanksa a jeho manželky Rity Wilson je jasným dôkazom, že pred chorobou nie je chránený nikto. Ani slávni a bohatí. Strach panuje aj medzi našimi celebritami.

Najväčšiu paniku nepochybne spôsobila správa o nakazenej kostymérke Slovenského národného divadla. S ňou prichádzajú do kontaktu celá plejáda našich najlepších hercov.

No obavy majú aj ostatní, mnohí sa už verejne hlásia k dobrovoľnej karanténe a vyzývajú na to aj ostatných.

Pripomeňte si najdôležitejšie odporúčania v súvislosti s koronavírusom:

​Jasmina a Rytmus sa tiež rozhodli rešpektovať karanténu a trávia čas doma. Moderátorka vyzvala fanúšikov na diskusiu, dostala otázku aj na jej prístup k hrozbe vírusu COVID-19. "Mám pred tým, čo sa deje, rešpekt. Asi úplne logicky. Ak sa o niečo bojím, tak len o to, že ľudia to nebudú brať zodpovedne voči sebe a ostatným," napísala Jasmina úprimne na otázku od fanúšika.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Môžete ma nazvať akokoľvek panikárkou, zbytočne úzkostlivou alebo príliš opatrnou, ja som však v dobrovoľnej karanténe doma od minulého piatku. Chodím len do prírody a na rýchly nákup. A nie som v našom okolí sama. A tleskam @durodroba za jeho rozhodnutie zavrieť školy, ktoré dal ako jeden z prvých. Práve som telefonovala s mojou priateľkou @lindasdreambijoux, ktorá žije v talianskom Forte dei Marni a jej hlas vôbec neznel optimisticky, tak ako som u nej zvyknutá. Aj Taliani prvé dva týždne neriešili a žili si svojím životom ako dovtedy. Čo by dali dnes za to, aby to vrátili späť. Linda vie porovnávať a tvrdí, že náš zdravotný systém nie je pripravený na taký nápor ako v Taliansku a aj tam to už v tejto chvíli nezvládajú. Preto si hovorím, že radšej 2 - 3 týždne v prisnom režime, ako potom niekoľko mesiacov alebo rokov v totálnej depke. Myslime na našich rodičov, starých rodičov ale aj na všetkých ľudí, ktorí do práce ísť musia, aby sme mali elektrinu, plyn, upečené rožky, mali si kde kúpiť lieky a hlavne na všetkých zdravotníkov, pretože keď týchto ohrozíme svojou nedisciplinovasťou v štýle, mne nikto nebude hovoriť, čo mám robiť, tak sa o nás a našich blízkych nebude mať kto starať. Prepáčte, nezvyknem tu mentorovat a viem, že my Slováci sme sa dostali do tejto situácie nevinne. Bude však na každom z nás ako sa k nej postavíme. #happygaba

Príspevok, ktorý zdieľa Gabriela Drobova (@gabrieladrobova),

Jasmina zdieľala aj príspevok od svojej kamarátky Gabriely Drobovej, tá to poňala ešte prísnejšie. Pochválila aj okamžitú reakciu kompetentných a zavretie škôl. "Taliani prvé dva týždne neriešili a žili si svojím životom ako dovtedy. Čo by dali dnes za to, aby to vrátili späť," napísala o aktuálne kritickej situácii v Taliansku. Nezabudla však ani na výzvu všetkým, ktorí si myslia, že ich sa to netýka. "Myslime na našich rodičov, starých rodičov, ale aj na všetkých ľudí, ktorí do práce ísť musia, aby sme mali elektrinu, plyn, upečené rožky, mali si kde kúpiť lieky, a hlavne na všetkých zdravotníkov, pretože keď týchto ohrozíme svojou nedisciplinovanosťou v štýle, mne nikto nebude hovoriť, čo mám robiť, tak sa o nás a našich blízkych nebude mať kto starať," povedala Drobová jasne všetkým, ktorí hovoria o zbytočnej panike.

Súvisiace články

Najčítanejšie