Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Dominika Gottová nemá kde bývať! Ponuka od Ivany padla pre TENTO dôvod!
Zdielať na

Dominika Gottová nemá kde bývať! Ponuka od Ivany padla pre TENTO dôvod!

Archívna reportáž

Len pred pár dňami priaznivci najstaršej dcéry zosnulého maestra jasali, keď médiá obletela správa o ponuke od Ivany Gottovej. Zohnala jej garsónku v meste, za ktorú prvé mesiace nemusela platiť. Potom prišla ďalšia ponuka, no napokon je všetko inak.

Ďalší sa ohlásil Dominikin problematický manžel Timo Tolkki. Prišiel s nápadom, že by mohli bývať spolu a on bude prispievať polovicou sumy nájmu. To Dominika rázne zamietla, s exmanželom rozhodne už žiť nechce, tvrdí.

Dominika tak či tak mala k dispozícii dve možnosti a rozhodne bolo treba konať, lebo jej kamarátka Šárka Rezková, u ktorej od návratu do Česka býva, už ohlásila koniec podnájmu, píše portál Blesk.cz.

Od smrti otca sa Dominika snaží dať si život do poriadku, ako mu sľúbila:

Rezková od apríla potrebuje izbu pre svoju rodinu. Dominika tak má o strechu nad hlavou postarané len do konca marca. "Dominika sa bude do konca marca sťahovať a začne nový život naplno. Veľmi radi sme jej pomohli," hovorí priateľsky Šárka Rezková. Dominika ale má tým pádom problém, nové bývanie totiž stále nemá ani vyhliadnuté.

Absolvovala už údajne desiatky obhliadok, no stále nič. Vraj je za tým jej zlá spätná väzba, keď sa už po obhliadke dostatočne promptne neozve. Ponuky tak padajú jedna za druhou. Najhoršie je, že už je mimo aj ponuka od Ivany. Zrejme nič výhodnejšie, ako bývanie na prvé tri mesiace zadarmo, ani byť nemohlo.

Dominika priznáva, že je to jej vina. "Pre pracovné vyťaženie som tej pani nestihla odpovedať, mrzí ma to. Som v jednom kole," povedala najstaršia Gottova dcéra. Ťažko sa verí tomu, že si Dominika popri práci čašníčky nenašla ani tri minúty na tak dôležitý telefonát.

V iných prípadoch sa jej vraj stalo, že jej byt vyslovene nechceli prenajať kvôli jej manželovi Timovi. Pre jeho zlú povesť sa boja, žeby v byte mohol tiež prespávať a v rámci alkoholového opojenia by hrozilo poškodenie zariadenia. Dominika hľadá ďalej, nemá to ľahké, no veľa času jej už neostáva.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie