Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Český spevák v ohrození života! Zrážka s kamiónom!
Zdielať na

Český spevák v ohrození života! Zrážka s kamiónom!

Hovorí sa, že nešťastie nechodí po horách, ale po ľuďoch. No rovnako sa hovorí aj „mať z pekla šťastie“. A možnosť okúsiť oboje mal už po druhý krát český spevák Martin Maxa.

Bývalý telocvikár a spevák, 58-ročný Martin Maxa, si užíval piatkovú jazdu mestom, keď ho takmer zošrotoval okoloidúci kamión, informuje denník blesk.cz.

Stret s kamiónom býva neraz pre človeka v osobnom aute fatálny. Spevák však našťastie vyviazol bez zranení, keďže nešlo o čelnú zrážku a nešli privysokou rýchlosťou.

Zaspomínajte si na hit C´est la vie od Martina Maxa TU:

Stret s obrom si vyžiadal „len“ pokrčený bok auta. Fotkou rozbitého auta sa pochválil na sociálnej sieti s komentárom: „Cesta z mesta... môj strieborný hrdina, teraz s rázporkom, zostal po strkanici s kamiónom odstavený v južných Čechách“.

Martin zverejnil fotku z nehody na Facebooku:

Martin mal smolu už pred dvomi rokmi, keď musel absolvovať náročnú operáciu chrbtice. Vtedy hrozilo, že by bývalý športovec mohol dokonca ochrnúť. Tento rok v januári mu zas pri prácach na stavbe jeho hotela padla na hlavu tehla. Opäť však našťastie vyviazol „iba“ so štyrmi štichmi. Jeho hrdina, ako svoje auto počastoval, teda bude síce potrebovať ošetriť, no najdôležitejšie je, že sa nikomu nič vážne nestalo.

Súvisiace články

Najčítanejšie