Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Vydesená Lucie Bílá! Jej dom chcel obsadiť cudzí muž!
Zdielať na

Vydesená Lucie Bílá! Jej dom chcel obsadiť cudzí muž!

Archívna reportáž

Niekoľko rokov speváčku bombardoval listami neznámy muž. Napokon nezostalo iba pri písomnej korešpondencii. S kuframi sa ocitol rovno pred dverami speváčkinho domu.

Celebrity musia zniesť všeličo. Záujem fanúšikov je skvelý, pokiaľ má rozumné hranice. Keď sa stane posadnutosťou, je zle. Niekedy ide aj o život.

S nepríjemným, no komickým zážitkom sa podelil 36-ročný speváčkin priateľ Radek Filipi na návšteve u Jana Krausa. "Jeden pán prišiel s kuframi k nám domov. Lucke už písal pár rokov dozadu. Raz sme sa vracali domov z koncertu, a zrazu vidíme človeka s dvomi veľkými kuframi, a s tým že sa chce nasťahovať k Lucke," opísal šokujúcu situáciu Filipi.

Lucie Bílá porozprávala o láske, o šťastí a o rozdieloch medzi Čechmi a Slovákmi:

Statný fitnesák, ktorý je zároveň speváčkin tour manažér, si však so situáciou  hravo poradil. Slušný dohovor v kombinácii s jeho statnou postavou dotieravého pána poslali tam, odkiaľ prišiel. "Tak mu hovorím, že traja tu teda nebudeme, tak dobrovoľne odišiel. Odvtedy už nepíše," spomína s úsmevom Luckin priateľ.

​Keď 53-ročná Lucie Bílá oficiálne predstavila svojho o 17 rokov mladšieho partnera Radka Filipi, mnohí ľudia vzťahu nedávali dlhé trvanie. Sympatickému páru sa však podarilo prekonať krízu spôsobenú speváčkinou pracovnou vyťaženosťou a dnes tvoria harmonický pár.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie