Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Princ William šokuje: S manželkou šírime koronavírus!
Zdielať na

Princ William šokuje: S manželkou šírime koronavírus!

Archívna reportáž

Jednou z povinností vojvodov z Cambridge je reprezentácia v rôznych častiach sveta, čo však so sebou nesie isté riziká. Pri aktuálnej hrozbe pandémie to platí dvojnásobne. Williamovi však nerobí problém zažartovať aj na tak vážnu tému.

Na poslednej návšteve v Írsku spôsobil William svojimi výrokmi menšie zemetrasenie. V Dubline sa stretli, okrem iného, aj s expertmi na vírus COVID-19, ktorý kosí ľudí po celom svete. Počas rozhovoru si vojvoda nevhodne urobil žart na tému šírenia tohto ochorenia, uvádza express.co.uk.

 „Stavím sa, že každý človek si navráva, že má určite koronavírus a zomiera, no vy si myslíte, že nie, je to len kašeľ,“ začal v dobrej nálade o najväčšej téme týchto dní princ William.

O koronavíruse princ vtipkuje, rozhodnutie jeho brata sa mu až také vtipné nezdalo:

​Vo vtipkovaní pokračoval aj otázkou na experta: „Vyzerá to s koronavírusom v tomto momente tak dramaticky? Nie je to všade v médiách trochu zveličené?“. ​Na argument, že sa vírus šíri nebezpečne rýchlo, sa ohradil, že s manželkou si podávajú ruky obrovským množstvom ľudí a fanúšikov: „Mimochodom, vojvoda a vojvodkyňa roznášajú koronavírus!“

​Tento nevhodný žart odštartoval búrku komentárov a rozdelil ľudí na dva tábory. „Nulový rešpekt k ľudom, ktorí zomreli na tento vírus,“ tvrdia odporcovia jeho výroku. No nájdu sa ľudia, ktorí s princom súhlasia a myslia si, že panika je prehnaná.

Súvisiace články

Najčítanejšie