Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Meghan sa vyfarbuje, ide jej o TOTO! Ak to nedostane, bude zle!
Zdielať na

Meghan sa vyfarbuje, ide jej o TOTO! Ak to nedostane, bude zle!

Archívna reportáž

Meghan je už z kráľovských povinností jednou nohou vonku, no zdá sa, že kráľovské maniere jej však ostali. Ambiciózna herečka nezaháľa pri budovaní svojej zašlej kariéry a jej agent to s ňou údajne nemá vôbec ľahké.

Manažér vojvodkyne Nick Collins dostáva od Meghan jasné požiadavky ohľadom filmových rolí, ktoré je ochotná zahrať. Vojvodkyňa zo Sussexu si podľa blízkeho zdroja želá výlučne role s komiksovým základom a superhrdinky.​

„Nechce ale žiadnu hlavnú rolu, pretože veľmi dobre vie, že jej prítomnosť na striebornom plátne by mohla celý film pre diváka odsunúť do pozadia,“ prezradil nemenovaný zdroj Foxnews.

Pozrite si Meghanin herecký výkon v seriáli Suits:

V neposlednom rade, nebude to zadarmo. Meghan si je vedomá toho, že výšku odmeny môže diktovať ona. Neváha vyjednávať rovno s Marvelom, jedným z TOP producentov komixových trhákov. Zároveň sa aktívne zúčastňuje kastingov, ten posledný bol na dabing animovaných filmov spoločnosti Disney.

Húževnatá Meghan má život pevne vo svojich rukách, Harrymu tak možno doma už teraz pobehuje budúca mačacia žena. Hoci, mnohí sú skeptickí, nikdy totiž nepatrila k tzv. "áčkovým" hviezdam a jej vydaj za princa toho zrejme veľa nezmenil.

Súvisiace články

Najčítanejšie