Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
To má byť súboj?! Najprv dala Dominike ponuku Ivana Gottová, teraz jej manžel Timo!
Zdielať na

To má byť súboj?! Najprv dala Dominike ponuku Ivana Gottová, teraz jej manžel Timo!

Archívna reportáž

Dominika Gottová (46) si po návrate do domoviny z Fínska zvyká v novej práci a snaží sa dať svoj život do poriadku. V prvom rade si chcela vyriešiť bývanie, nakoľko dočasný príbytok u kamarátky mimo Prahy je pre cestovanie nevyhovuje. Zrazu sa ponuky začali hrnúť.

Len pár dni dozadu dostala Dominika Gottová lákavú ponuku na bývanie, ktorú jej vybavila jej macocha Ivana. Reč je o garsónke v Prahe, v ktorej môže bývať prvé tri mesiace dokonca úplne zadarmo.

To zjavne nenechalo chladným jej manžela Tima, ktorý ju okamžite telefonicky kontaktoval. Zhodou okolností v čase jeho včerajších narodenín, ktoré podľa denníka blesk.cz túžil osláviť so svojou, ešte stále, zákonitou manželkou.

Ochutnávku z tvorby Tima Tolkkiho si môžete vypočuť TU:

„Volal mi a stále opakoval ako ma chce naspäť! Už ma s tým unavuje, ja s ním nechcem žiť,“ posťažovala sa Dominika. „Dokonca mi ponúkal byt v Prahe, bývali by sme spolu a on by platil polovicu nájmu. Po prvé, ja s ním bývať nechcem, a po druhé, v tom byte by bol nájom 1000 eur, a to je nereálne,“ podľa slov Gottovej dala teda svojmu manželovi aj s jeho ponukou košom. Timo sa vraj urazil a ostane v Mexiku, kde sa zdržiava už dlhšiu dobu.

​Gottovej manžel trpí zdravotnými problémami a tak okrem Dominikinho odmietnutia mal na narodeniny údajne popasovať aj návštevou miestnej nemocnice. Mexický lekár mu musel podať injekciu kvôli bolestiam nôh, ktoré mu spôsobuje cukrovka a vysoký krvný tlak.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie