Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zaplatia za vrtochy manželstvom?! Meghan šokovala verejnosť!
Zdielať na

Zaplatia za vrtochy manželstvom?! Meghan šokovala verejnosť!

Archívna reportáž

Už je toho príliš. Hoci sú Harry a Meghan pod drobnohľadom verejnosti od prvého momentu, ako ich vzťah prenikol na verejnosť, odkedy sa vzali, je to doslova hon. Ich rozhodnutie stiahnuť sa do úzadia je tak síce pochopiteľné, no rozpútalo úplné peklo.

Chcelo to zrejme mnoho nekonečných rozhovorov, aby Harry a Meghan dospeli k tak radikálnemu rozhodnutiu. Ktovie, koľko z toho bolo hádok.

Harry sa ako princ narodil, syn následníka trónu má jednoducho modrú krv a nič iné, ako byť súčasťou monarchie, mu zrejme nikdy ani nenapadlo. No potom sa zamiloval.

Svadba Harryho a Meghan v roku 2018 bola pompéznou udalosťou:

Americká herečka Meghan Markle si Britov tak celkom nezískala, no Harryho srdce dostala úplne. Zrejme ani jeden z nich nebol pripravený na to, čo ich bude čakať. Čokoľvek spravili, ihneď sa vyrojilo milión špekulácií. A to by otriaslo časom asi každým párom.

Teraz Meghan spravila niečo, čo skutočne dáva špekuláciám dobrú živnú pôdu. Vybrala sa do divadla Dorfman, ktorého je patrónkou, píše portál Daily Mail. Neobvyklé bolo už to, že prišla bez Harryho, ale totálne šokovala tým, že jej prst nezdobil zásnubný prsteň!

Nenosila ho v čase, keď bola tehotná, vtedy totiž ženám obvykle prsty opúchajú. Ak by to bol opäť tento radostný dôvod, bola by to dobrá správa, no zatiaľ tomu nič nenasvedčuje. Druhá možnosť je horšia - zložením prsteňa mohla demonštrovať hlbokú manželskú krízu.Vzhľadom na okolnosti by to nebolo príliš šokujúce, podstatné bude, či to vzťah ustojí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie