Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Rytmus sa rozhodol, že konečne ukáže Sanela! Nakrútil TOTO video!
Zdielať na

Rytmus sa rozhodol, že konečne ukáže Sanela! Nakrútil TOTO video!

Archívna reportáž

Niekedy sa môže zdať, že to je snáď najutajovanejšie bábätko na svete. Pomaly ani Michael Jackson nerobil okolo svojich detí také tajnosti, ako Rytmus a Jasmina. Sanel má pol roka, no jeho tvár ešte nikdy neukázali.

V sobotu oslavovali Rytmus a Jasmina narodeniny jeho mamy, Vlasty. A Patrik fanúšikov navnadil, že pri tej príležitosti im Sanela ukáže.

Vo videu, ktoré zverejnil na Instagrame v stories, kráča s mobil v ruke k detskej stoličke. Skutočne v nej sedí bábo oblečené v belasom.

Rytmus je nepochybne skvelým otcom, veď počúvajte:

"Tak dnes oslavujeme a chceli ste vidieť Sanelka," začal nádejne Rytmus. Prišiel až k stoličke a skutočne spravil plný záber, ktorý na prvý pohľad iste zdvihol fanúšikov zo stoličky. Má to ale jednu chybu. Na druhý pohľad už bolo jasné, že Patrik si z ľudí opäť vystrelil.

Na stoličke totiž bola usadená bábika. Síce ju Rytmus najprv pekne pohladkal, no potom jej začal zatláčať oči. Také pokusy zrejme so svojím synom nerobí.

V pozadí bolo počuť Jasminu, ktorá ešte predtým venovala svokričke pekný status: "Už som vám spomínala, že mam úžasnú svokru? Naozaj skvelú, kamarátku, ktorá je nenormálne milujúcou babičkou Sanelkovi a ja som hrozne šťastná, že ju máme".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie