Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Do Meghan si kopol ešte aj jej otec! TAKTO ju urazil!
Zdielať na

Do Meghan si kopol ešte aj jej otec! TAKTO ju urazil!

Archívna reportáž

Nemajú to jednoduché. Meghan a Harry spravili rozhodnutie, ktoré otriasa britskou monarchiou. Kým iní o príslušnosti ku korune len snívajú, tento pár sa rozhodol od nej oslobodiť.

Dalo sa čakať, že rozhodnutie Harryho a Meghan otrasie nielen monarchiou, ale aj verejnosťou. Briti si na svojej kráľovskej tradícii veľmi zakladajú.

V sobotu vydala Buckinghamský palác vyhlásenie, podľa ktorého Harrymu a Meghan odoberajú titul "kráľovská výsosť", nebudú viac dostávať peniaze daňových poplatníkov, naopak, musia značnú časť vrátiť, a napokon, prestávajú reprezentovať aj samotnú kráľovnú.

Hoci na svojom Instagrame potom vojvodovia zo Sussexu zverejnili aj list od Alžbety II., v ktorom im vyjadruje plnú podporu, aj tak neustále čelia obrovskej kritike. Vyjadril sa dokonca aj otec Meghan, Thomas Markle, píše portál Daily Mail. "Robia si z kráľovskej rodiny obchod s korunou," povedal pre Channel 5 s tým, že podľa neho to spravila pre peniaze. "Zahodila to, o čom sníva každé dievča," dodal.

Povedal aj to, že sa za ich správanie hanbí: "Toto nie je dievča, ktoré som vychoval". Pravdou je, že Meghan príliš nevychovával, keďže rodinu opustil. Bývalá herečka s ním nechce mať nič spoločné, iste aj preto, čo všetko už o nej médiám narozprával.

Súvisiace články

Najčítanejšie