Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
ŠOK pre Dominiku Gottovú! V práci ju prepadol jej manžel, išiel aj na Karlov hrob!
Zdielať na

ŠOK pre Dominiku Gottovú! V práci ju prepadol jej manžel, išiel aj na Karlov hrob!

Archívna reportáž

Dominike sa splnili veľké obavy. Zrejme to posledné, po čom túžila, bolo stretnúť sa s jej fínskym manželom Timom Tolkkim. A on jej to "splnil", prišiel za ňou priamo do práce.

Timo Tolkki trpí podľa najstaršej Gottovej dcéry bipolárnou poruchou, známou aj ako maniodepresia. Extrémne stavy radosti striedajú temné chvíle hlbokých depresií. Aktuálne je Timo zrejme práve v manickej časti svojej choroby.

Denne totiž pridáva statusy o svojom cestovaní, aj o svojich veľkých plánoch. Jeden z nich sa týka aj jeho manželky, Dominiky Gottovej, hoci tá by zrejme nesúhlasila, píše portál Blesk.cz.

Hrob Karla Gotta navštívila Dominika hneď po jeho sprístupnení:

Timo napísal, že si s Dominikou plánujú prenajať byt na Vinohradoch v hlavnom meste Česka. Ide o poriadne drahú lokalitu, takže vyvstávajú hneď dve otázky - kde na to vezme a či o tom Dominika vôbec tuší. Tá si totiž zariadila pred pár týždňami nový život vo svojom rodisku a s Timom sa chce rozviesť.

Tomu ale jej postoj nič nehovorí a rozhodol sa ju ísť navštíviť rovno na jej pracovisko. Venovala mu veľmi nervóznych 5 minút. „S Timom som krátko hovorila. Je neprípustné, aby zasahoval do môjho nového života a do práce. Nemám čas riešiť jeho problémy, dohoda bola, že ma navštívi v marci. Neviem, čo bude teraz robiť. Ja mám svoj nový život," vyjadrila sa Dominika k plánom jej manžela.

Timo nezabúda všetky kroky a plány zverejňovať na Facebooku:

Timo si už ale vyhliadol bývanie, dokonca už presne vie, na ktorej ulici sa usídli. "Toto je veľmi blízko miesta, kde som začal s Dominikou pred 25 rokmi chodiť," prezradil romantické pozadie výberu Krkonošskej ulice. Gottová reaguje už menej romanticky: "On mi píše, že už sem letí a prenajmeme si spolu byt? To skutočne neprichádza do úvahy! Ja s Timom bývať nebudem a nehodlám ho ani živiť," povedala odhodlaná Dominika.

Tima po piatich minútach nemilosrdne vyhodila, nechce, aby ju rušil v práci. Keďže rád robí gestá, ako je zjavné z jeho Facebooku, vybral sa aj na hrob svojho svokra, tvrdiac, že Karel "ho mal vždy rád", čo však nie je celkom pravda, keďže Dominiku pred ním vraj varoval. Čo bude teraz Fín v Prahe robiť nie je jasné, nakoľko mu vraj ukradli aj peňaženku.

Súvisiace články

Najčítanejšie