Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Totálny šok! Gottovej manžel si priviedol domov MILENKU!
Zdielať na

Totálny šok! Gottovej manžel si priviedol domov MILENKU!

Archívna reportáž

Dominika Gottová už nejaký čas nemá pre svojho manžela pekne slovo. Nečudo, podľa Dominikiných slov dlhodobo nepracuje, holduje alkoholu, okradol ju o šperky a dlhodobo nedochádza ani k intímnostiam. Ale teraz už prekročil všetky medze.

Najstaršia dcéra zosnulého maestra Gotta pripravuje žiadosť o rozvod. Kým v minulosti pár prešiel krízou, napokon sa Dominika rozhodla vzťah udržať. To sa ale teraz už určite nestane, tvrdí pre Blesk.cz

Niet sa čo čudovať. Po všetkom, čo má jej fínsky manžel Timo Tolkki na rováši, by mu už odpustila asi máloktorá. Zdá sa, že ani on už o udržanie manželstva nestojí.

Pre Dominiku bol skon otca obrovskou ranou:

Inak by si iste nedovolil to, čo spravil v posledných týždňoch.  V septembri išiel s kapelou na turné po Južnej Amerike. Nielenže nepriniesol ani euro, ale priniesol niečo úplne iné. Mladú milenku. "Je to strašné. Tá ženská je z Mexika, má 24 rokov a mali sa spoznať v septembri, keď bol Timo na údajnom turné," rozhovorila sa pre Blesk nešťastná Dominika.

Možno by Dominika prižmúrila oko, ak by aférka ostala len na turné. No Timo spravil niečo šokujúce. "Ona bola za ním teraz tri týždne vo Fínsku a v jeden večer ju dokonca priviedol k nám domov. Išla som spať, bola som úplne rozhodené. A keď som išla v noci na záchod, tak som ich pristihla pri sexe. Bolo to strašné," opisuje príšernú situáciu Gottová.

Jej manžel si navyše s milenkou vraj denne telefonuje a Dominika to už nehodlá znášať. Preto je rozvod podľa nej istá vec.

Súvisiace články

Najčítanejšie