Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Prehnal to Elton John s úprimnosťou?! Prezradil, čo mal počas koncertu POD nohavicami!
Zdielať na

Prehnal to Elton John s úprimnosťou?! Prezradil, čo mal počas koncertu POD nohavicami!

Archívna reportáž

Elton John patrí bezpochyby medzi najväčšie spevácke hviezdy už pomaly päť dekád. Snáď neexistuje človek, ktorý by nepoznal aspoň zopár jeho hitov. Tie mu zarobili mnoho miliónov, no jednu vec si aj tak kúpiť nemôže.

Presne tak, je to zdravie. Lepšie povedané, môže si dovoliť najväčších odborníkov, no len na to, aby sa pokúsili riešiť jeho zdravotné problémy.

Uplynulý týždeň musel 72-ročný spevák odvolať koncert na Floride pre ušnú infekciu. Značne horšie na tom ale bol pred dvomi rokmi, píše portál Daily Mail.

Elton pred mesiacom začal rušiť koncerty:

V roku 2017 absolvoval Elton operáciu prostaty. Problémami s ňou spojenými trpí obrovské percento mužov po päťdesiatke a s každou dekádou sa to zväčša zhoršuje. Spevák sa rozhodol tomu predísť.

Operácia sa síce vydarila, no na krátky čas priniesla skutočne veľkú nepríjemnosť. Operácia totiž ovplyvnila Eltonovu schopnosť ovládať svoj močový mechúr. Musel teda nosiť plienky. V tom období absolvoval koncert v Las Vegas. "Keby len boli bývali tušili, že som sa práve v tom momente dočúral," spomínal aktuálne v relácii na BBC so smiechom na divákov v publiku Elton. Fanúšikovia mu túto úprimnosť trochu zazlievali, niektoré informácie podľa mnohých netreba zverejňovať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie