Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Agáta si k sebe zavolala otcov oboch svojich detí! Ako na to zareaguje Prachař?!
Zdielať na

Agáta si k sebe zavolala otcov oboch svojich detí! Ako na to zareaguje Prachař?!

Archívna reportáž

Zdá sa, že česká modelka a moderátorka Agáta Prachařová sa už z rozpadu manželstva s Jakubom otriasla. Otcovi svojej 2-ročnej dcérky Mii sa totiž nevyhýba, práve naopak.

Agáta zjavne chce, aby deti krach manželstva zasiahol čo najmenej. Aj preto vyrukovala s pozvánkou, aká sa len tak často nevidí, píše portál Blesk.cz.

Človek si rozchod zrejme najviac uvedomí počas prvých Vianoc po krachu vzťahu. Prázdne miesto za stolom je bolestivé aj pre deti. Tomu sa chce Agáta vyhnúť.

Prachař aktuálne žiari v šou Česko Slovensko má talent:

Jej 8-ročný Kryšpín, ktorého má s hráčom amerického futbalu Miroslavom Dopitom, a 2-ročná Mia, ktorá je dcérou Jakuba Prachaře, budú večerať v spoločnosti oboch otcov. Ak teda obaja pozvanie prijmú a skutočne prídu. 

Oboch bývalých partnerov totiž Agáta pozvala k sviatočnému stolu, hoci deň pred Štedrým večerom. "Dvadsiateho tretieho decembra robím spoločný Štedrý večer pre oteckov. Myslím, že sa nepoznajú, tak nech sa spoznajú. Podľa mňa je to dôležité. Je to bez partnerov, len pre tie deti, aby videli, že mama sa dokáže baviť s otcom," hovorí o zámere Agáta.

"Mirko tu nežije, takže Kryšpína vidí menej. Ale na Vianoce priletí a bude tu aj celý január, tak budú spolu," povedala Agáta o otcovi svojho syna. Jakub svoje otcovské povinnosti nezanedbáva. Pre oboch Agáta s deťmi niečo pekné  vyrobí, aby si našli darček pod stromčekom

Súvisiace články

Najčítanejšie