Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
To je KTO?! Evelyn má snáď identické dvojča!
Zdielať na

To je KTO?! Evelyn má snáď identické dvojča!

Archívna reportáž

Eva Kramerová, teda komička Evelyn, vyrazila nejednému zo svojich fanúšikov dych, keď zverejnila fotku z výletu v Poľsku. Nebola tam sama, no osoba, ktorá jej robila spoločnosť, vyzerala skutočne ako jej dvojička!

Snáď takmer každý, kto si na Instagrame klikol na dve fotky, ktoré pridala Evelyn tesne pred Vianocami, si musel pretrieť oči, či dobre vidí.

Dáma, s ktorou je 29-ročná Evelyn na fotke, skutočne vyzerá ako jej dvojča. V tomto prípade ale rozhodne nemožno povedať známe "akoby ich jedna mater mala".

Evelyn mala vlastný sitcom na TV JOJ, takto o nej hovoril jej herecký kolega:

Evelyn je totiž na fotkách práve so svojou mamou a tá podoba je šokujúca. Drvivá väčšina komentárov k fotke je práve o tom, ľudia žasnú nad neuveriteľnou podobou. Niektorí poznamenali, že Evelyn môže vidieť, ako bude vyzerať vo vyššom veku, a zrejme nie sú ďaleko od pravdy.

Eva si so svojou mamou vyrazila na výlet do predvianočného Krakova, akurát, že počasie práve neprialo "nasávaniu" vianočnej atmosféry. "Bolo 17 stupňov jediné, čo salo, sme boli my dve," okomentovala Evelyn vtipne fotku so svojou sympatickou mamou.

Súvisiace články

Najčítanejšie