Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dominika Gottová strávila Vianoce s mamou, pri hrobe otca sa neubránila slzám!
Zdielať na

Dominika Gottová strávila Vianoce s mamou, pri hrobe otca sa neubránila slzám!

Archívna reportáž

Už je to pár týždňov, čo Dominike Gottovej došla trpezlivosť a odišla od svojho fínskeho manžela späť do Česka. Snaží sa dať si život dokopy, našla si prácu a Vianoce strávila s milovanou mamou.

Domovina, kamaráti a mama - krajšie Vianoce si Dominika Gottová snáď ani nemohla priať, píše portál Blesk.cz. Nezabudla ale ani na svojho neveľmi vydareného manžela.

Timovi Tolkkimu poslala aspoň mailovú správu, v ktorej mu zaželala príjemné sviatky. S mamičkou, 84-ročnou Antóniou Zacpalovou, si vymenili aj darčeky, takmer identické.

Dominika niesla smrť otca veľmi ťažko, bolo to zjavné aj na omši:

Zrejme sa dobre poznajú vedia, čo ma ktorá rada a čo potrebuje. "Mamičke som dala pod stromček peniažky a poukážku na masáž. A ja som od nej tiež dostala peniažky. Od ostatných soľ do kúpeľa a kozmetiku," povedala Dominika, čo si našla pod stromčekom.

Dominika ale neprišla domov zaháľať. Našla si prácu v bare, voľno jej dopriali len na Štedrý večer a nasledujúci deň, potom už musela nastúpiť na 12-hodinovú zmenu. "Uvidíme, koľko ľudí bude chodiť. Ale ja sa práce nebojím," prezradila Dominika.

Absolvovala už aj návštevu cintorínu Malvazinky, kde len pár dní pred Vianocami dokončili hrob jej otca. "Hrob môjho otecka je spravený veľmi vkusne. Sľubujem, že za ockom budem chodiť čo najčastejšie a budem mu vravieť, ako sa zlepšujem," povedala so slzami v očiach najstaršia dcéra maestra Karla Gotta. Fotky si môžete pozrieť TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie