Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Douglas, Williams, Sting, Ramazzoti, Depeche Mode - všetkých spája TÁTO bratislavská posteľ!
Zdielať na

Douglas, Williams, Sting, Ramazzoti, Depeche Mode - všetkých spája TÁTO bratislavská posteľ!

Catherine Zeta Jones, Michael Douglas, Eros Ramazzoti, Sting alebo knieža Albert - to sú len niektoré z hviezd, ktoré tento rok navštívili Slovensko. Slávni herci, speváci, športovci, všetkých spája jedno miesto - luxusný prezidentský apartmán v Grand Hoteli.

Celebrity obvykle v našom hlavnom meste bývajú v prezidentskom apartmáne, no spia na kráľovskej posteli, ktorá je najväčšia v celom hoteli na dunajskom nábreží.

Prezidentský apartmán má naozaj kráľovské rozmery a rozlohu ako tri veľké byty. Jeho súčasťou je obývacia izba, šatník, kuchynka, kúpelne a patrí k nemu aj terasa.

Catherine Zeta Jones a Michael Douglas navštívili aj TV JOJ:

"Šatník má rozlohu plus mínus pár štvorcových metrov ako asi štandardná izba. Nanešťastie Nicky Minaj to nestačilo, nakoľko mala ešte prenajaté ďalšie dve miestnosti, kde mala šaty a svoje osobné veci," prezradil o rozmarnej hviezdičke concierge hotela Peter Vöröš.

V prípade herca Michaela Douglasa a jeho ženy Catherine Zeta Jones platí, že čím väčšia hviezda tým skromnejšia. Aj preto takto vtipkoval: "Naša izba je príliš malá". Herecký manželský pár si doprial večeru priamo v apartmáne.

"Eros Ramazotti, veľká hviezda svetová. Opäť žiadne špeciálne požiadavky. Veľmi uvoľnený, vedeli sme o ňom, že prišiel a potom odišiel," povedal o ďalšom celebritnom hosťovi Peter Vöröš.

Knieža Albert rád trávil čas pred televízorom. "Nakoľko je on veľký fanúšik, športový hlavne, tak šport bežal na všetkých telkách v izbe. Taká možno špeciálna požiadavka, čo prišla z ich strany, pokiaľ sa zdržovali v SPA, bol priamy prenos ragby, tak sme mu tam zadovážili televízor, nech si to užije z bazéna," prezradil o srdcovke kniežaťa Peter Vöröš.

Spal tu aj Sting, Novak Djokovič, skupina Iron Maiden, Depeche Mode alebo Scorpions. Čo sa presne deje v prezidentskom apartmáne vedia iba jeho steny. No, čosi prezradili aj samotné hviezdy zápisom v guestbooku.  Robbie Wiliams nechal vtipný odkaz, že sa v izbe skoro trikrát stratil.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie