Skoro jasno
21°
Bratislava
Herci z Harryho Pottera po rokoch opäť spolu! TOTO je fakt Draco Malfoy?!
Zdielať na

Herci z Harryho Pottera po rokoch opäť spolu! TOTO je fakt Draco Malfoy?!

Archívna reportáž

Dielo J.K. Rowling zasiahlo celú generáciu a zrejme len tak rýchlo prachom nezapadne. Nemenej úspešná ako kniha bola aj jej sfilmovaná verzia. Harry, Hermiona a Ron, ale aj Draco, Dumbledore, Hagrid, alebo samotný Voldemort sú už navždy postavami so známymi tvárami.

Na hereckú kariéru nezanevrel ani jeden z mladých čarodejníckych učňov, no nie každému sa darilo rovnako. Medzi najúspešnejšie herečky z "potteroviek" patrí rozhodne Emma Watson.

Z dievčatka menom Hermiona vyrástla slečna s výborným vkusom a jasnými názormi. Na kamarátov zo série, ktorá ju preslávila, ale nezabudla, naopak.

Emma Watson sa netají feministickými názormi:

Emma si nenechá ujsť žiadnu príležitosť, aby sa stretla s kolegami z Harryho Pottera. Napokon, ešte prednedávnom ju dávali dokopy s Tomom Feltonom, teda predstaviteľom Draca Malfoya.

Pred Vianocami pridala Emma na svoj Instagram fotku zo stretnutia  po 18 rokoch od prvej klapky s kamarátmi zo série o mladom čarodejníkovi. Fanúšikom zaželala príjemné sviatky, čo ich iste potešilo, no mnohým neušla zmena jednej z postáv.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Merry Christmas from us ☺️

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Watson (@emmawatson),

Draco Malfoy už skutočne nie je ten blonďavý zákerný chlapček. Naopak, zdá sa byť poriadne usadený, s fúzikmi, v obleku a v okuliaroch pôsobí aj o desať rokov staršie. Vtipný komentár pridal Matt Dave Lewis, teda predstaviteľ Nevilla Longbottoma: "To moje voskové stvárnenie je veľmi vydarené". Pochopiteľne, len žartoval, za čo si vyslúžil vyše 12 tisíc lajkov.

Súvisiace články

Najčítanejšie