Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Šokujúca láska! Hviezdy z Harryho Pottera tvoria podľa TÝCHTO fotiek pár!
Zdielať na

Šokujúca láska! Hviezdy z Harryho Pottera tvoria podľa TÝCHTO fotiek pár!

Archívna reportáž

Neuveriteľných 18 rokov uplynulo od nakrútenia prvej časti série filmov o čarodejníkovi Harrym Potterovi. Vtedy rozkošné detičky sú dnes zrelí dospelí.

Rozhodne už majú vek aj na zakladanie rodiny, väčšina z nich sa ale na tento krok ešte neodhodlala. Možno najbližšie má k tomu ale Hermiona, teda Emma Watson.

Emma rada provokuje:

Jej vyvoleným je podľa fotiek, ktoré zverejnil na Instagrame Draco Malfoy, alias Tom Felton. Kým vo filme hral rolu odporného a skazeného decka skutočne presvedčivo, realita je úplne iná. Z Draca vyrástol neuveriteľný sympaťák a tak nečudo, že si dokázal získať srdce aj na pohľad chladnej Emmy.

​Zdá sa, že 31-ročný Tom a o dva roky mladšia Emma spolu strávili dovolenku v Juhoafrickej republike. Na jednej z fotiek, kde má Tom na sebe tričko s nápisom "Ženy to robia lepšie", pričom Emma je známa feministka, ju dokonca iniciálkami označil ako autorku fotky. A fanúšikovia šalejú.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Women do it better ?EW

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Felton (@t22felton),

Pravdou je, že sú kamarátmi už roky, ale práve ten posledný rok spolu začali tráviť stále viac času. Emma už pred časom zdieľala spoločné fotky, z ktorých cítiť veľkú náklonnosť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?? Tom’s @origin_series is out on 14th November. Congrats dear friend. #TFToleratingmysubparskatingskillssince1999.

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Watson (@emmawatson),

Teraz v JAR ich ale údajne videli aj v objatí a okrem fotky z pláže zverejnil Tom aj momentku, ako učí hrať Emmu na gitare. Obaja sú pritom v pyžame a evidentne sú si blízki.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Quick learner x

Príspevok, ktorý zdieľa Tom Felton (@t22felton),

Fanúšikom, ktorí im dali spojením mien prezývku Dramiona alebo Feltson, neostáva ale zatiaľ iné, ako čakať, či vzťah potvrdia aj oficiálne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie