Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dostala to natvrdo! Jasmina sa chcela pochváliť, namiesto toho si zlízla drsnú kritiku!
Zdielať na

Dostala to natvrdo! Jasmina sa chcela pochváliť, namiesto toho si zlízla drsnú kritiku!

Archívna reportáž

Pred pôrodom podstúpila Jasmina zmenu imidžu. Svoju hrivu si nechala skrátiť na pážací strih. Ona sama ho nazvala "mama" strihom. Dlho ju ale nebavil.

Kratší zostrih, ktorý sa mnohým veľmi páčil a Jasminu osviežil, nevydržal dlho. Zacnelo sa jej za hrivou.

Čakať, kým dorastie 30 centimetrov vlasov by bolo aj na dva či tri roky. Keďže kúpiť sa dá všetko, Jasmina sa rozhodla nečakať na vlastné vlasy. "Tak veľmi mi chýba spraviť si cop a niekomu s ním nenápadne plesknúť, keď sa otáčam, spraviť si veľké vlny a hrať sa na Beyoncé pred ventilátorom," popísala motiváciu na predĺženie vlasov Jasmina.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dlhé vlasy, chýbate mi! Tento "mama" strih ako som si ho sama nazvala je na nezaplatenie ale.. tak veľmi mi chýba spraviť si cop a niekomu s nim "nenápadne" plesknuť keď sa otacam, spraviť si veľké vlny a hrať sa na Beyoncé pred ventilátorom.. A aj keď viem ze tento krátky strih je mega veľa prakticky môj milovaný @janmolnarofficial mi sľúbil ze ma pre mňa také vlasy, že aj keby zajtra rodim ďalšie?? budem ich vedieť udržiavať pretože to je veľmi jednoduché. Aj Vám sa zdá ze cítiťe malý odžub z jeho strany? Aj mne! Ale priznám sa ze zatiaľ všetko čo mi povedal tak naozaj bolo? A co je fantastické že sa mi moje vlasy predlžovanim od @janmolnarofficial absolútne niak neznicili. A to naozaj vážne. Vždy keď sme ich dali dole, moje boli rovnako husté. A práve preto mám radosť ze sa doba aj v tomto smere pohla a že sa môžme takto "menit" A ci som za "umelú" alebo prirodzenu krásu? Je mi to v zásade jedno nech si každý robí tak aby sa cítil co najlepšie pretože iba vtedy nebude mať potrebu žiadneho hejtu na druhých alebo porovnávania sa. Bude spokojný. A co si myslia ostatní nato sa úplne vykašlite, napríklad o mne kadekto hovoril, napísal, čo všetko mám porobené a pritom mam len pichnute ústa od mojej @alenapallova ?‍♀️ Každopádne som tým iba chcela povedať ze ak náhodou uvažuješ aj Ty o nejakej zmene a brzdí ta iba strach z toho co povie okolie vykašli sa nato. Sám/a si nosíš šťastie. ❤️ Netuším koľko moja premena bude trvať a ci sú Jankove slová naozaj pravdivé ale budem Vás priebežne informovať ? Takže zajtra ideme natoo! Teším saaa

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Zároveň priznala, že vlasy si dala predlžovať už predtým. Tentokrát si dopriala poriadnu hrivu. Ak ale čakala ovácie, poriadne sa sekla. "Mne sa to páčilo viac predtým," v tomto duchu reagovalo viacero komentujúcich. "Je vidno, že je to umelé a neprirodzené," napísala ďalšia a pridala palec dole. "Ten odtieň absolútne neladí s vašou farbou vlasov," skritizoval výsledok iný fanúšik.

Na jednom sa ale zhodli mnohí. Či už sa im nový účes páčil, alebo nie, viackrát zaznelo, že Jasmina vyzerá na fotke úplne ako Jennifer Lopez a s tým sa nedá nesúhlasiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie