Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dara dostala poriadnu ranu elektrinou! TAKÉTO má následky!
Zdielať na

Dara dostala poriadnu ranu elektrinou! TAKÉTO má následky!

Archívna reportáž

Dara Rolins si na svoju postavu skutočne potrpí. Rada sa dokonalými krivkami chváli prostredníctvom dráždivých fotiek, ale je za tým aj kopa driny, zadarmo tie svaly nemá.

Zrejme všetci vedia, že Dara je milovníčka jogy a v tomto cvičení je skutočne dobrá, o čom svedčia fotky v najrôznejších polohách. Len joga ale za jej vyšportovaným telom nie je.

Zrejme každý si predstavuje hodiny v posilňovni, nekonečné dvíhanie činiek, k tomu poriadne kardio. Možno aj to Dara pravidelne absolvuje, no priznala sa aj k celkom inému spôsobu cvičenia.

Dara má dokonalú postavu, preto jej nahota nerobí problém:

"Po pomerne dlhej dobe som sa vrátila k cvičeniu EMS," začína Dara popis k fotke, kde má na sebe zvláštne čierne oblečenie pripomínajúce nepriestrelnú vestu. EMS je  skratka pre elektrickú stimuláciu svalov. "Je to dosť zábavné, keď do vás našijú pár voltov," upresňuje s humorom Dara, na akom princípe cvičenie funguje.

Jogy sa ale rozhodne nevzdáva, tú zrejme z prvého miesta žiadne cvičenie nezosadí. "Okrem mojej milovanej jogy je toto ďalší spôsob ako formovať, posilňovať, urobiť dobre môjmu telu," vymenovala speváčka dôvody, prečo sa rozhodla aj pre toto neobvyklé cvičenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie