Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tormová pod vplyvom hormónov? Prečo si dala TOTO na hlavu?!
Zdielať na

Tormová pod vplyvom hormónov? Prečo si dala TOTO na hlavu?!

Archívna reportáž

Koncom júla sa stala Kristína Tormová, predtým Farkašová, už trojnásobnou mamou. K dvojičkám Ele a Matilde pribudol synček Alan. Humor herečku evidentne neopustil ani v šestonedelí.

Zdá sa to byť dokonalé šťastie. Kristína Tormová má za sebou skvelý rok. Žiarila na JOJke v seriáli podľa jej knihy Som mama, darí sa jej aj v biznise, v máji minulého roku sa vydala a napokon sa dočkala aj zdravého synčeka.

Celé dva týždne jeho narodenie s manželom tajili a užívali si láskyplné chvíľky bez záujmu verejnosti. Malého Alanka si ale stále nechávajú pre seba, jeho tvár ešte neukázali. Kristína ale stále obšťastňuje fanúšikov svojím humorom.

Takto hovorila ešte pred pôrodom o svojom druhom tehotenstve:

​Najnovšie pobavila neobvyklým doplnkom na hlave. Žiadna čelenka, ani fascinátor. Ešte v ružinovskej pôrodnici sa skrášlila masívnou hygienickou vložkou, akú poznajú všetky ženy po pôrode. Komentár hovoril za všetko: "Chudera s mašľou".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#sestonedelie #postpartum Chudera s mašľou. ?? . . deň po pôrode..alebo dva???

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova),

Ak by niekto čakal zhnusené komentáre, bol by na míle od pravdy. Kristína si za vtipnú, úprimnú fotku, kde je navyše absolútne bez makeupu či filtra, zlízla ovácie! Ženy pripojili aj svoje skúsenosti so stavmi po pôrode.

​Dnes už je to ale pre Kristínu zrejme už len vtipná spomienka. Takmer mesiac po pôrode sa už obvykle telo zotaví a mamičky si môžu užívať radostné chvíle s novorodeniatkom.

Súvisiace články

Najčítanejšie