Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slávna herečka priznala závislosť na kokaíne! Vymieňa ho za kytice kvetov!
Zdielať na

Slávna herečka priznala závislosť na kokaíne! Vymieňa ho za kytice kvetov!

Zdroj: SITA

Sex, drogy a rock´n roll. Ak nie všetko, tak obvykle aspoň jedno z toho je súčasťou života mnohých hviezd, Inak to nie je ani so 68-ročnou americkou herečkou Kirstie Alley.

Kirstie Alley sa definitívne zapísala do sŕdc divákov už pred 30 rokmi filmom Pozri, kto to hovorí. Málokto ale tuší, akým temným obdobím si herečka v živote prešla, píše portál toofab.com.

Našťastie, je to už poriadne dávno. Nie však dosť dávno na to, aby Kirstie prestala s odmeňovaním seba samej zato, že je "čistá".

Pripomeňte si skvelú rodinnú komédiu:

Priznanie spravila Alley na sociálnej sieti: "Pre vás, ktorí toho o mne veľa neviete, bývala som koksová hlava". Reč je ale o dobe pred 40 rokmi. Vtedy sa Alley rozviedla s jej prvým manželom, Bobom Alleym. "Rozviedli sme sa a začala som randiť s takým chlapíkom, dosť bláznivo som sa do neho zamilovala. On už vtedy drogy nebral, ale stále mal medzi kamarátmi dosť feťákov," priznala Alley nepríjemnú skúsenosť.

Účinky kokaínu ju dočista odrovnali a stala sa okamžite závislou, rozhodne aspoň psychicky. Po príchode do LA v roku 1979 veľmi túžila o hereckej kariére. Preto nastúpila na liečenie a podarilo sa jej zbaviť sa závislosti. Vtedy si povedala, že každý týždeň sa odmení za to, že je "čistá". Vymenila drogy za kytice, ktoré si odvtedy kupuje každý týždeň. 

Súvisiace články

Najčítanejšie