Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Harry oslavuje 35. narodeniny! Meghan mu vyznala lásku, brat sa zmohol len na TOTO!
Zdielať na

Harry oslavuje 35. narodeniny! Meghan mu vyznala lásku, brat sa zmohol len na TOTO!

Archívna reportáž

Princ Harry, teda vojvoda zo Sussexu, sa na nedostatok priazne nemôže sťažovať. Pre svoju rebelskú povahu je obľúbený po celom svete a preto niet divu, že v deň jeho narodenín gratulácie nemajú konca.

Mladší syn princa Charlesa a zosnulej princeznej Diany oslávil 15. septembra 35. narodeniny. Nepochybne bude oslavovať v kruhu blízkych, no množstvo blahoprianí sa na neho valí aj cez sociálne siete.

Na oficiálnom instagramovom účte vojvodov zo Sussexu pribudla koláž z fotografií mapujúca Harryho život a nechýba ani blahoprianie.

Takto si začal Harry plniť kráľovské povinnosti po narodení syna:

"Jeho kráľovskej výsosti princovi Harrymu, vojvodovi zo Sussexu želáme všetko len to najlepšie k narodeninám!" Tak znie oficiálna časť. Dopĺňa ju ale o poznanie srdečnejšie prianie.

Osobné vyznanie pridala Meghan: "Tvoje služby v prospech vecí, na ktorých ti tak veľmi záleží, ma inšpirujú každý deň. Si ten najlepší manžel a úplne najúžasnejší ocko pre nášho sny. Milujeme ťa! Najšťastnejšie narodeniny!".

Napriek klebetám o nezhodách nemohlo chýbať ani blahoprianie od vojvodov z Kensingtonu, teda od Williama a Kate. Je však evidentne chladné, podobne, aké bolo prianie Harryho Williamovi prednedávnom: "Želáme vojvodovi zo Sussexu všetko najlepšie k dnešným narodeninám".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Wishing a very happy birthday to The Duke of Sussex today! ?

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Ostáva len predpokladať, že sa bratia v súkromí normálne stretnú a spoločne Harryho sviatok oslávia tak, ako by si to iste želala ich mama Diana.

Súvisiace články

Najčítanejšie