Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Len teraz oznámila herečka koniec manželstva a už má novú lásku!
Zdielať na

Len teraz oznámila herečka koniec manželstva a už má novú lásku!

Archívna reportáž

Harmonické a dlhoročné manželstvá sú v Hollywoode skôr výnimkou ako pravidlom. Do klubu rozídených sa pridala aj obľúbená herečka Zooey Deschanel. Sama však nebola, podľa všetkého, ani chvíľku.

Americká herečka a speváčka Zooey Deschanel má nového priateľa. Je ním televízna osobnosť Jonathan Scott, ktorého môžete poznať z programu o predaji nehnuteľností. Na to sa špecializuje aj s bratom - dvojčaťom.

Dvojicu videli 13. septembra v reštaurácii v Silver Lake v Kalifornii, pričom sa držali za ruky. Nemenované zdroje z ich okolia pre americký magazín People potvrdili, že ich vzťah je „čerstvý a užívajú si spolu veľa zábavy“.

Zooey už u Jamesa Cordena v šou bola a vznikol takýto veselý duet:

Prvá spoločná fotka páru pritom vznikla začiatkom augusta, keď sa spolu stretli na nakrúcaní známej šou Jamesa Cordena. Iskra musela ale preskočiť veľmi intenzívne.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jonathan Silver Scott (@mrsilverscott),

Rodáčka z Los Angeles totiž len 6. septembra oznámila, že sa rozišla s manželom Jacobom Pechenikom. S producentom sa zosobášila v roku 2015 a má s ním štvorročnú dcéru a dvojročného syna. Deschanel bola v období 2009 až 2012 vydatá za Bena Gibbarda. Je sestrou hlavnej predstaviteľky seriálu Kosti, Emily Deschanel, pripomienka v priloženom videu.

Súvisiace články

Najčítanejšie