Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ide do basy! Populárna herečka sa z podvodu nevylízala len s pokutou!
Zdielať na

Ide do basy! Populárna herečka sa z podvodu nevylízala len s pokutou!

Zdroj: SITA

Bola jednou z najobľúbenejších postáv v seriáli Zúfalé manželky. Kým na obrazovke bola jej ľudskosť divákom sympatická, v skutočnosti jej správanie súd neocenil.

Felicity Huffman už dávno oľutovala, že chcela svojej dcére dopomôcť k dobrému vzdelaniu bez toho, aby si to zaslúžil. Úplatok, ktorý dala vedeniu prestížnej vysokej školy, ju totiž dostal za mreže.

Predstaviteľku "zúfalky" Lynette odsúdili na 14 dní vezenia, 250 hodín verejnoprospešných prác a pokutu 30.000 dolárov. Ide o dvojnásobok jej úplatku škole. Sudkyňa Indira Talwani sa vyjadrila, že 56-ročná herečka presne vedela, že to, čo robí, nie je v poriadku. „Vedela, že je to podvod, nešlo o impulzívny čin," povedala sudkyňa.

Správu o rozsudku priniesla stanica CNN:

Budú to síce len dva týždne, ale zato natvrdo. Oranžový väzenský overal a najnutnejšie hygienické pomôcky, to je všetko, s čím si bude musieť herečka vystačiť. Na toalete bude musieť šetriť - na celý pobyt dostane len jedinú rolku papiera.

Najsmutnejšie je, že Huffmanovej dcéry sa dotklo, že jej mama neverila, žeby sa na školu dostala vlastnou zásluhou. Felicity to ľutuje: "Som si teraz ako matka vedomá, že láska musí ísť ruka v ruke s pravdou, a že láska na úkor pravdy nie je skutočná láska. Zaslúžim si akýkoľvek trest mi dáte". Do väzenia nastupuje 25. októbra.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie