Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Žarty na účet ťažko chorého Gotta?! Že sa nehanbí!
Zdielať na

Žarty na účet ťažko chorého Gotta?! Že sa nehanbí!

Archívna reportáž

Po sérii pre verejnosť bližšie neidentifikovaných zdravotných komplikácií vyšiel Karel Gott pred pár dňami s pravdou von. Trpí Akútnou leukémiou, ktorá nemá ideálne prognózy, hoci on sa k tomu stavia optimisticky.

Kým celý národ český, ale aj slovenský, drží svojej legende palce a modlia sa za jeho uzdravenie, sú aj takí, ktorí nedbajú cynicky žartovať, píše portál blesk.cz.

Jednou z najkontroverznejších postáv českého bulváru je syn zabávača Petra Novotného, 38-ročný Pavel Novotný mladší. Hoci už nie je len osobou z bulváru, ale aj starostom pražskej mestskej časti Řeporyje, dôstojnejšie sa evidentne správať nezačal.

Novotný si rád kopne do každého a nič mu nie je sväté. Ešte pred smrťou Ivety Bartošovej sa preslávil vyjadrením, ako "na nej bude bulvár parazitovať, až ju zabije".

Novotný zjavne neberie úplne vážne ani svoju funkciu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Na magoš na jednání Svazu malých městských částí jsem dorazil suverénně v nej cool tričku #reporyje #menmodel #westworld

Príspevok, ktorý zdieľa Pavel Novotný (@pavel_protekcni),

Teraz sa nezdržal nevhodnej poznámky pri prevalení vážnej diagnózy českého najzlatšieho slávika. "Snáď ho v tak ťažkej dobe Ivana až tak nesekíruje," napísal k príspevku o Gottovej chorobe.

Zrejme narážal na tvrdenia istého Milana Drobného, ktorý do českých médií vypustil pred časom informáciu, že Gott je obeťou domáceho násilia, ktoré na ňom pácha jeho manželka Ivana. Gottovci to, samozrejme, popreli. V každom prípade takéto vyjadrenia sú v ťažkých chvíľach absolútne nevhodné, či už ide o žart, alebo nie.

Súvisiace články

Najčítanejšie