Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Už porodila! Pred svetom to herečka tajila poriadne dlho!
Zdielať na

Už porodila! Pred svetom to herečka tajila poriadne dlho!

Archívna reportáž

Nie všetky celebrity majú potrebu zvestovať svetu svoje tehotenstvo vzápätí po objavení dvoch čiarok na teste. Dokonca to niektoré nechcú prezradiť vôbec, kým sa už bruško nedá skryť. Patrí medzi ne aj britská herečka Keira Knightely.

To, že hviezda filmu Piráti z Karibiku čaká druhého potomka, vyšlo najavo až v máji, keď už mala poriadne tehotenské bruško. Keira má už 4-ročnú dcérku, ktorej pôrod bol pomerne dramatický, píše portál blesk.cz. Ako vtedy povedala, trval veľmi dlho a sprevádzalo ho dlhotrvajúce krvácanie.

​Knightley je od roku 2013 vydatá za 36-ročného hudobníka Jamesa Rightona. So svetom sa nepodelila nielen so správou o tehotenstve, ale prekvapivo, ani o narodení potomka.

Správa o druhom tehotenstve sa rozšírila až začiatkom mája:

​Nebyť toho, že 34-ročnú herečku v uliciach Londýna zazreli s kočíkom, nikto by ani netušil, že druhé dieťatko je už na svete. Keira je opäť štíhla ako prútik, pôrod má teda zrejme za sebou už nejaký ten piatok.

To je ale celé, čo verejnosť o bábätku vie. Ani jeho meno a dokonca ani pohlavie herečka zatiaľ neprezradila. K pôrodu a materstvu sa stavia s plnou vážnosťou a myslí si, že ženy si zaslúžia viac úcty za tento náročný výkon. "Nemyslím, že ženy sú dostatočne oceňované za psychický a emocionálny maratón, ktorým prechádzajú, keď sa stávajú matkami," vyjadrila sa pred časom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie