Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
To je k***t! Vyštekla Jasmina na Rytmusa, ktorý jej opakovane ničil prácu!
Zdielať na

To je k***t! Vyštekla Jasmina na Rytmusa, ktorý jej opakovane ničil prácu!

Archívna reportáž

Moderátori a moderátorky majú jednu obrovskú výhodu - obvykle strávia v práci len pár hodín, aj to nie každý deň. Preto sa mnohé tváre obrazoviek vracajú do zamestnania už krátko po pôrode. Dá sa to totiž bez problémov skĺbiť, ak im má kto na tú chvíľu postrážiť bábätko.

Jasmina sa tiež už necelé dva mesiace po pôrode rozhodla opäť postaviť pred kameru. Išla nakrúcať do Pezinka, na zámok, kde sa v máji vydávala. So synčekom jej prišiel na scénu pomôcť jej manžel.

Vyzeralo by to idylicky, ak by sa po príchode na scénu nezačali diať veci. Rytmus mal evidentne svoj deň a rozhodol sa ukázať naplno.

Takto prežíva Rytmus svoju rolu otca:

Na svojom Instagrame zverejnil video z nakrúcania. Každému musí byť jasné, že to Jasmine v práci neuľahčoval. Opakovane jej vstupoval do záberu a robil smiešne pózy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ten pocit, keď sa odo mňa chce aby som sa vážne tváril a ja chycím opačný blok??? Pre @fashiontvcs Štefan z telerána

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Ľuďom sa video veľmi páči, je totiž naozaj vtipné. Nielen to, čo Rytmus pred kamerou vyvádza, ale aj to, ako to Jasmina pohotovo komentuje. Napríklad, keď opisuje miesto, kde sa vydávala, pri pohľade na vtipkujúceho Rytmusa dodáva: "Akurát si vravím, či som spravila dobre".

Patrik sám seba trefne označil za "majstra v kazení záberov". Priznáva, že štáb od neho chcel niečo celkom iné. "Ten pocit, keď sa odo mňa chce, aby som sa tváril vážne a ja chytím opačný blok," okomentoval svoj stav pri nakrúcaní.

Najviac ale komentujúci zareagovali na slová, ktoré vypustila, dokonca dvakrát, v reakcii na vyvádzanie svojho manželka Jasmina: "To je k***t". Evidentne to mnohých šokovalo. Možno to, že Jasmina vôbec takto vulgárne nadáva, no skôr to, že tak označila svojho manžela.

Niet, pochýb, že tí dvaja sa ľúbia a ak aj Jasmina škaredé slovo použila, určite to nebolo myslené vážne. Ako hovorí jedno české príslovie "co se škádlivá, rádo se mívá".

Súvisiace články

Najčítanejšie