Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tak tomu sa povie OSLAVA jubilea! Český spevák vrazil do žúru milióny!
Zdielať na

Tak tomu sa povie OSLAVA jubilea! Český spevák vrazil do žúru milióny!

Archívna reportáž

Tancuje, spieva, robí šou už poriadne dlho! Jeho umenie zabávalo už našich starých rodičov a pri pohľade na neho by nikto nepovedal, že je ich rovesník. Jiří Korn oslávi čoskoro 70. narodeniny.

Jiří Korn patrí medzi najväčšie hviezdy popu z čias Československa. Aj po revolúcii sa dokázal prispôsobiť a prepol na modernú nôtu. Stal sa z neho špičkový tanečník a rešpekt si získal aj medzi o dve generácie mladšími kolegami. Teraz sa chystá veľkolepo osláviť svoj život, píše portál blesk.cz.

Korn oslavuje 70.narodeniny 25. septembra a rozhodne to nemá byť skromný prípitok v kruhu najbližších. Naopak, očakáva masovú účasť - pripravuje totiž megashow!

Je to perfekcionista a tak neponecháva nič náhode. V skúšobniach drie a očakáva super výkon aj od svojho tímu. Show bude stáť 15miliónov českých korún, čo je v prepočte vyše 580 tisíc eur.

Trojspochodová scéna a bazény, v ktorých bude Korn plávať, tancovať aj spievať - taký je plán. Tancovať po boku oslávenca bude až 50 profesionálov, ktorí využijú 235 kostýmov. "Nech nikto nečaká obyčajný koncert. Rozhodol som sa osláviť toto jubileum inak. A vážne sa teším, ako si úplne unikátnym koncertným poňatím pripomeniem spolu s fanúšikmi väčšinu svojich piesní," povedal Korn k plánovanej super šou, kde si zaspieva napríklad aj s Lucii Bílou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie