Skoro jasno
15°
Bratislava
Bývalá Pomejeho manželka má 51 rokov a telo mladice! Takéto FOTKY zverejnila!
Zdielať na

Bývalá Pomejeho manželka má 51 rokov a telo mladice! Takéto FOTKY zverejnila!

Zdroj: Instagram/MK

Keď sa povie princezná Jasnenka, okamžite sa všetkým vybaví tvár krásnej tmavovlasej herečky. Michaela Kuklová už dávno nie je to dievčatko, ale podľa všetkého zmena nastala len "na papieri".

Česká herečka, ktorá bola 13 rokov manželkou zosnulého Jiřího Pomeje, popiera plynutie času. Kde tu sa síce zjaví vráska, ale na kráse jej to absolútne neuberá.

Herečka je stále vo fantastickej forme a tak si povedala, že prečo sa nepochváliť, keď je čím.

Kuklová bola vydatá za Pomejeho od roku 1994 do roku 2007:

​Máloktorá 51-ročná žena naberie odvahu, aby zverejnila fotky v spodnej bielizni, Michaela s tým problém nemá. "Nepatrím k ženám, ktoré nemajú tendenciu priberať, naopak, no aj tak necvičím, nebehám, udržujem sa len prácou a stravou," prezradila svoj recept na parádnu figúru dvadsiatničky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nepatřím k ženám, které nemají tendenci přibírat, naopak, přesto necvičím, neběhám, udržuji se jen prací a stravou. Tedy přirozeným pohybem a střídmostí. Přesto musím říct, že nejvetší podíl má láska. Samotnou mě překvapilo, jakou má sílu, jak moc je pro nás blahodárná. Nemám přílišné sebevědomí, nějaké to kilo navíc mně vždycky vadilo, jako snad většině žen. Najednou přišel ON a já pocítila, že miluje mě, bytost, každou moji nedokokonalost, každé mé kilo, každý můj tvar, pokročilý věk, i každou vrásku. Přestala jsem se řešit, nechala jsem se unášet a tohle je výsledek. #odvaha #dobrypocit #láska #harmonie #stesti #hubnuti #kondice #dieta #50+

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official),

Nad tým všetkým ale kraľuje podľa Kuklovej jedna vec - láska. "Samú ma prekvapilo, akú má silu, ako veľmi je pre nás blahodarná. Nemám veľké sebavedomie, nejaké to kilo navyše mi vždy prekážalo, asi ako väčšine žien. Naraz prišiel ON a ja som pocítila, že miluje mňa, bytosť, každú moju nedokonalosť, každé moje kilo, každý môj tvar, pokročilý vek, aj každú vrásku. Prestala som sa riešiť, nechala som sa unášať a toto je výsledok," napísala ódu na lásku k svojej fotografii v spodnej bielizni.

Súvisiace články

Najčítanejšie