Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Má ešte tento vzťah nádej? Rozídení Jágr a Veronika sú stále v kontakte!
Zdielať na

Má ešte tento vzťah nádej? Rozídení Jágr a Veronika sú stále v kontakte!

Archívna reportáž

Keď sa dali dokopy, v susednom Česku ľudia šaleli. Ich národný poklad a tanečnica pri tyči bola len ťažko stráviteľná kombinácia. Keď si už po troch rokoch ľudia konečne zvykli, rozišli sa.

Minimálne posledný rok už nebol medzi 47-ročnou hokejovou legendou a 28-ročnou modelkou ideálny. Na jar tohto roku napokon obaja oficiálne potvrdili, že je koniec. Urobili to ale bez kriku a priateľsky, píše portál Blesk.cz.

Veronika Kopřivová ale neostala sama ani deň. Jaromíra vymenila za 27-ročného Miroslava Dubovického, podľa súťaže Mister of Universe najkrajšieho muža sveta a majiteľa najkrajšieho tela Európy.

Jaromír Jágr za klub z Kladna nielen hrá, ale ho aj vlastní:

​Prvýkrát sa na verejnosti ukázali až v auguste.  Dubovický len ťažko vyjde z tieňa Jágra. "Mirko nie je nikoho náhradník, je nový a iný," povedala pre Blesk nahnevaná Veronika. "Je to s ním proste fajn, sadli sme si. Vo všetkom si rozumieme, máme rovnaký humor, trávime spolu väčšinu času, ale v jednej domácnosti nebývame.

Pár je evidentne zamilovaný a užíva si vášnivú prvú fázu vzťahu. Prekvapivo ale Veronika Jaromíra nijako razantne zo svojho života nevylúčila. „S Jardom sme stále v kontakte, voláme si a aj sme sa videli. Sme obaja rozumní ľudia a nebudeme na verejnosti robiť scény alebo hrať divadlo," opísala stav s bývalým Kopřivová.

Súvisiace články

Najčítanejšie