Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Druhý muž v Jasminom živote! Boli spolu na obede a city neskrývajú!
Zdielať na

Druhý muž v Jasminom živote! Boli spolu na obede a city neskrývajú!

Archívna reportáž

Je to mesiac, čo sa Jasmina Alagič stala mamou. Malý Sanel sa má k svetu, Jasmina sa zotavila a rodinná idylka môže prekvitať. Rytmus ale nie je jediný muž, ktorého jeho manželka miluje celým srdcom.

Väčší mix to už ani  nemôže byť! Narodila sa v Nemecku mame Maďarke, otcovi moslimovi z Bosny a sama je Slovenka. Jasmina je skutočne nezaraditeľná, no najradšej vyzdvihuje svoj balkánsky pôvod.

Svojho otca Envera skutočne zbožňuje. Plakala, keď ju v deň svadby odovzdával Patrikovi, akoby už nemala byť jeho dcérenka.

Jasmina a Rytmus sú skutočne ako reklama na šťastie:

To sa ale rozhodne nestalo. Jej otec sa s ňou stretáva a je nepochybne nesmierne hrdý a šťastný, že mu jeho mladšia dcéra priviedla na svet vnuka Sanela.

Na spoločnom obede na nábreží Dunaja boli aj teraz, čím sa Jasmina nezabudla pochváliť na sociálnej sieti. K fotke, na ktorej je okrem jej otca aj malý Sanel v autosedačke, pridala len jednoduchý, no veľavravný popis: "S mojimi chlapcami na obede".

Treba dodať, že pán Alagič je veľký štramák a je jasné, po kom zdedila Jasmina výrazné črty. V rodine si to evidentne podelili, jej staršia sestra Alexandra je totiž pre zmenu celá mama.

Súvisiace články

Najčítanejšie